Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #102: WHO’s finansiering afslører deres inhabilitet

751 millioner $ fra Bill & Melinda Gates Foundation. 432 millioner $ fra vaccinelobbyen GAVI. 174 millioner $ fra Rotary International. 132 millioner $ fra Verdensbanken. Og det var bare sidste år.

Burnfarm · B.A. #102 – WHO's finansiering afslører deres inhabilitet

Både Venstre og Socialdemokraterne rasler ned i vælgermålingerne. Det er nok ikke urimeligt at antage, at Jacob Ellemann-Jensens pludselige og tidsubegrænsede stress-sygemelding er forstærket af, at mange Venstre-folk nu ser ham som en forræder, og ved at få synderen parkeret med stress kan Venstre forsøge at redde deres synkende skude, mens de nyder godt af deres del af regeringsmagten. Det kan dog ende med, at Venstre-ledelsen må erkende, at det er svært at puste med mel i munden.

Steigan siger det igen, som det er: Woke er diktatur — ensretning og udstødelse. Men det må man ikke sige, da nogen så føler sig krænket, hvilket netop betyder, at nogen er nødt til at sige det, igen, og igen, og igen, indtil verden begynder at genfinde forstanden.

En kommentator i JP skriver ganske rigtigt, med henvisning til coronaskandalen, at når en politisk skandale er kompleks, går de ansvarlige fri. Det er utroligt, at Mette Frederiksen ikke blot er gået fri for straf, men tilmed fortsat er landets statsminister. Pressen har dog en stor del af medansvaret for det, da de under coronaen har fungeret som talerør for regeringen og ikke som vagthund, og nu er det ligesom for sent. Komplekse skandaler kræver intelligente journalister, der kan gøre det komplekse enkelt for læserne.

Nye Boje tager igen afstand fra “gak-gak og konspiratoriske udtalelser og holdninger“, idet han glæder sig over, at mange nu melder sig ud af Nye Zionister, også kendt som Nye Borgerlige. Jeg vil dog mene, at Boje har svigtet sin rolle som frontfigur for den zionistisk kontrollerede opposition i Danmark ved at tage så kraftigt afstand fra den store befolkningsgruppe, som nu bliver tvunget ud i den reelle opposition. Det viser nok bare, at psykologisk krig på det operationelle plan er lige så beskidt og kaotisk som fysisk krig.

Også fornuftige Brownstone Institute har nu dykket ned i, hvad det egentlig er WHO foreslår med den nye pandemitraktat. Det er indførelse af et globalt diktatur via misbrug af folkesundhed og virusfrygt. Steigan beskriver, hvordan WHO blev taget til fange med privat kapital: “I årenes løb har Bill & Melinda Gates Foundation hævet sig over resten blandt de private ekstrabudgetgivere: I 2010 var den blevet WHO’s næststørste giver, og stod for omkring 10 % af alle midler“, skriver Steigan. WHO’s tidligere generaldirektør Margaret Chan (hun var WHO-boss fra 2006 til 2017) klagede over den stigende private sponsorering af WHO, da de frivillige bidrag er øremærket særlige formål. Den primære konsekvens har siden været, at WHO nærmest er blevet besat af idéen om, at vacciner er løsningen på verdens sundhedsproblemer. Tyskland er den suverænt største sponsor af WHO, hvilket vi måske burde være ganske bekymrede over set i lyset af Tysklands historiske tendenser.

Her er en oversigt over de 20 største sponsorer af WHO i 2020-2021 i følge WHO’s egne oplysninger (beløbene er i antal millioner amerikanske dollars):

 1. Tyskland: 1.268
 2. Bill & Melinda Gates Foundation: 751
 3. USA: 693
 4. Storbritannien: 487
 5. EU: 466
 6. GAVI: 432
 7. Japan: 218
 8. Canada: 212
 9. Rotary International: 174
 10. Covid-19 Solidarity Response Fond: 171
 11. Kina: 168
 12. Norge: 165
 13. Saudi Arabien: 158
 14. UN Central Emergency Fond (CERF): 152
 15. Frankrig: 141
 16. Verdensbanken: 132
 17. United Nations Development Programme (UNDP): 103
 18. Australien: 98
 19. Sverige: 96
 20. Holland: 93

GAVI er en privat interesseorganisation, der arbejder for udbredelsen af vacciner, med Verdensbanken (World Bank) og Bill & Melinda Gates Foundation som centrale partnere. Verdensbanken udlåner penge til nationer som investeringsprojekter, som reelt medfører, at Verdensbanken ejer større og større dele af de pågældende nationer.

Rotary International er udsprunget af Frimurerne og er ofte blevet beskyldt for at være skjulested for jødiske forretningsfolk, der søgte indflydelse. En kritiker påstår, at enhver Rotary-afdeling skal have mindst 1 eller 2 medlemmer, der er jøder.

New York Post har bragt nogle interessante afsløringer om stormen på kongressen i USA. Det tyder på, at showet var iscenesat, med QAnon Shaman og hele molevitten, med henblik på at der kan indføres foranstaltninger mod de ‘farlige højreekstemister’ i både USA og resten af verden. Stormen på kongressen er også blevet anvendt som undskyldning for politiets ekstremt hårdhændede behandling af demonstranter ved coronademonstrationer i Danmark.

New York Post skriver også om et nyt studie, der viser, at Novo’s nye slankemiddel, Wegovy og Ozempic med semaglutid som aktivstof, der er blevet populært i Holywood, kommer med en risiko for en farlig bivirkning i form af tarmobstruktion, som videre øger risikoen for, at de blokerede dele af tarmen dør, og det kan videre lede til infektion i form af peritonitis (bughindebetændelse). Til sammenligning er vægttab med sunde kostændringer uden medicin forbundet med nedsat risiko for tarmproblemer.

DR skriver, at der nu er politisk flertal for mange flere penge til fængslerne i Danmark over de kommende tre år. Man skulle næsten tro, at nogen forventer, at det snart bliver nødvendigt med endnu flere fængselsceller.

DR skriver også, at dommen i retssagen mod kunstneren Ibi-Pippi Orup Hedegaard er blevet udskudt en uge ved retten i Viborg. Det er en på flere måder bizar sag, hvor DR konsekvent omtaler kunstneren som “hun”, selvom hun er en mand, der identificerer sig som en lesbisk kvinde. Ibi-Pippi’s gerninger mod Asger Jorn-maleriet har efter min mening intet med kunst at gøre. Det er simpelthen hærværk og et meget dyrt PR-stunt.

Til sidst vil jeg nævne, at DR har bragt en nyhed om, at en buddhistisk festival nu fejres i Thailand. Det interessante ved den historie er det medfølgende Ritzau Scanpix-pressefoto, der viser mediterende munke iført orange munkedragt, matchende orange mundbind og social afstand. Det er ikke nødvendigvis totalt iscenesat for propagandafotografens skyld, idet buddhister har det med frivilligt at underkaste sig uretfærdige overgreb fra overmagten og holde med den stærke part i enhver konflikt. Buddha ville have været flov over sine efterkommere.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 07.03.2023

Cover: Unsplash.com (Sebastian Herrmann)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x