Kategorier
Den Politiske Blog Gratis Public

Video: Den dybere meningsløshed med dragshows til børn

I denne video optaget på gaden i går reflekterer jeg over, hvordan dragshows målrettet børn også bidrager til den igangværende krig mod den sunde maskulinitet.

Udgangspunktet for videoen er det dragshow, som børnebiblioteket på Frederiksberg arrangerer for 6-12 årige børn fredag den 17. marts.

Hvad jeg ikke siger i videoen, men som jeg også mener, er, at dragshows til børn er en form for pædofilisering. Det ord findes vist ikke i ordbogen endnu, men her er et forslag til definition:

pædofilisering: at gøre pædofili mere udbredt eller acceptabelt i samfundet

Pædofiliseringen ved dragshows sker ved, at børn for det første inspireres til at klæde sig ud som noget, de ikke er og for det andet inspireres til at opføre sig seksuelt udfordrende fra den position. Dragshows består sædvanligvis af mænd, der er klædt ud som kvinder (dvs. som noget de ikke er), hvis påklædning, makeup og adfærd ligner det stereotype billede af en luder. Børn lærer samtidig, at den udklædning og adfærd giver positiv opmærksomhed, hvilket forstærker adfærden – til glæde for én gruppe: de pædofile.

Cover: Unsplash.com (Alexander Grey)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

2 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Marie Hvid
mandag, 13 marts 2023, 19:04 19:04

Tak som altid Peer for klarhed om den dybereliggende agenda for dragshows for børn. Det er en lettelse, at nogen har tager affære og initiativ til at organisere en demonstration mod børnedragshow på Frederiksberg børnebibliotek fredag 17/3 2023. Jeg kan ikke komme, men vil kontakte BUPL i morgen for at spørge, hvordan de stiller sig til transshows for børn. Og hvad de synes, hvis Frederiksbergideen breder sig til daginstitutionerne som temadage. Jeg vil f.eks. også kontakte en børnepsykolog og spørge, om jeg må referere til dennes mening, fordi jeg vil skrive et læserbrev om børnetrans og show til avisen. Måske… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x