Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #108: Den sindssyge lyst til verdenskrig mod Rusland skyldes målrettet propaganda

Jeg skriver i dag om pædofilisering via dragshows for børn, Ibi-Pippis kønsskifte, indlært hjælpeløshed og krigspropaganda.

Burnfarm · B.A. #108: Den sindssyge lyst til verdenskrig mod Rusland skyldes målrettet propaganda

TV2 har bragt et indslag om det dragshow for børn, der bliver afholdt på Frederiksberg Hovedbibliotek i aften kl. 18-20. Medarrangør af protestdemonstrationen Livah Sunshine udtaler, at hun finder arrangementet upassende. TV2 oplyser, at en queer-forening har arrangeret en demonstration til støtte for arrangementet.

Jeg kan oplyse, at jeg vil møde op i nederdel og måske også blomster i håret, da min protest mod arrangementet ikke handler om mænds ret til at gå i dametøj og være feminine. Min protest handler udelukkende om, at jeg opfatter arrangementet som en form for pædofilisering, hvor man med draggen som rollemodel leger en kønsforvirret seksualisering ind i børnene, der normaliserer en form for adfærd, som pædofile finder glæde ved, og som letter deres videre grooming til mere alvorlige og dybere traumatiserende overgreb.

TV2 har også en historie om provokunstneren Ibi-Pippi, der er blevet idømt fængselsstraf for kunsthærværk, og hvor myndighederne nu skal tage stilling til, om han skal afsone i et kvinde- eller mandefængsel. Manden er en mand, der identificerer sig som en lesbisk kvinde, og han har på den baggrund fået foretaget juridisk kønsskifte. Han har ikke ændret sit ydre, der fortsat ligner en helt almindelig midtjysk, midaldrende mand. At man kan få foretaget juridisk kønsskifte på den baggrund i dagens Danmark er grotesk i sig selv og et udtryk for det kulturelle forfald vores land befinder sig i. Tak til Ibi-Pippi for at afsløre det, selvom jeg ikke ved, hvor frivilligt det har været.

Det britiske medie The Exposé bringer en dybere analyse om den indlærte hjælpeløshed, som store dele af befolkningen lider af nu som følge af regeringernes frygtpropaganda. Coronaen skræmte folk fra vid og sans, så de er nu ikke i stand til at tænke klart om den forestående 3. Verdenskrig, hvis forhindring kræver, at man som folk gør noget aktivt selv ved at protestere højlydt mod krig og insistere på fred. Vi ser det på mange andre områder, at folk tilsyneladende føler sig hjælpeløse overfor verdens store begivenheder, og som følge heraf tænker folk, hvad pressen fortæller dem, at de skal tænke og de gør, hvad magthaverne fortæller dem, de skal gøre, selvom det kan være, at både pressen og magthaverne reelt arbejder for en dybt folkeskadelig agenda.

Mette Frederiksen gør det godt som agitator for 3. Verdenskrig. Nu påstår hun, at Putin vil invadere flere lande end Ukraine. Hun har nu også hjulpet til at røve Danmark for yderligere 7 milliarder kroner til militær støtte til Ukraine og deres skuespiller-præsident. Samtidig er der ingen i hovedstrømspressen, der nævner, at Ukraine-krigen startede i 2014, da USA & Co. fik afsat Ukraines daværende demokratisk valgte regering via en falsk flag-operation, der dræbte 70 uskyldige, ukrainske demonstranter. Derefter startede USA-Ukraines provokationer af Rusland, der uundgåeligt ville ende i den krig, der er i gang nu. Krigen har været planen helt fra starten, og Ukraine er på ingen måde hverken uskyldig eller demokratisk. Det er Rusland i øvrigt heller ikke. Eller Danmark for den sags skyld.

Steigan har bragt et par artikler om, hvordan krigshysteriet er skabt af udenlandske propagandacentraler og krigeriske tænketanke, der er finansieret af militærindustrien. Det drejer sig bl.a. om det såkaldte Integrity Initiative, der i 2018 blev afsløret som et program under det britiske forsvarsdepartement, der havde til formål at påvirke journalister, medier, politiske partier og organisationer til at indtage en mere krigerisk og mere anti-russisk holdning. Den britiske operation omfattede også Institute for Statecraft, der stod bag en tilsviningskampagne mod anti-zionist og Labour-leder Jeremy Corbyn med det resultat, at Corbyn blev skubbet helt ud i kulden. Det britiske initiativ har gjort brug af lokale påvirkningsagenter i forskellige lande.

Amerikanerne og australierne ligger heller ikke på den lade side med krigspropagandaen. Steigan (eller rettere LiberationNews.org som er det norske medies kilde) har identificeret disse seks krigeriske tænketanke: Center for Strategic and International Studies, Center for a New American Security, Hudson Institute, Atlantic Council, International Institute for Strategic Studies og Australian Strategic Policy Institute. Disse tænketanke er sponsoreret af militærindustrielle virksomheder som bl.a. Northrop Grumman Corporation, General Atomics, Lockheed Martin, Boeing, Raytheon, SK Group, BAE Systems og Thales Australia.

Kilder, inspiration og flere yheder: Nyhedsportalen 17.03.2023

Cover: Unsplash.com (Alexander Grey)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne921016 Hansen
fredag, 17 marts 2023, 10:16 10:16

Jeg kommer gerne og giver dig neglelak på og fletter dit hår. God kamp.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x