Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #109: Begejstrede regeringsmedier dækkede dragshow for børn

Både DR, TV2, B.T. og Ekstra Bladet har bragt reportager fra dragshowet for børn i går aftes på Frederiksberg Bibliotek.

Burnfarm · B.A. #109: Begejstrede regeringsmedier dækkede dragshow for børn

Forfatter Renée Toft Simonsen kan ikke se noget problem i hendes roman ‘Børnene fra Sølvgade’, der handler om fire forældreløse børn, som bor sammen og bliver venner med den voksne Miss Nelly – en mand iført nederdel og højhælede støvler – som er anledningen til aftenens arrangement.

Simonsen udtaler til B.T.:

“Da jeg skrev bogen, havde jeg jo ikke nogen idé om, at den på nogen måde ville være kontroversiel.”

Hun udtaler videre:

“Jeg har bare skrevet en god, kærlig, underholdende, finurlig børnebog om at være anderledes og klare sig på trods. Om børn, der bor alene, og en mand der går i kjole og har en kæreste, som også er en mand.”

TV2 roser også bibliotekets dragshow for børn til skyerne. I en artikel bringer de to billeder fra arrangementet, hvor man kan se begejstrede børn hylde to mænd klædt ud som prinsesser, hvoraf den ene mand er forsynet med en grisetryne. Billedet lignet det meget cirkulerede billede fra sidste Pride, hvor man så små børn som tilskuere til mænd iført sort lædertøj og grisemasker.

DR’s rosende artikel bringer også billedet af de to drag-prinsesser med den ene iført grisetryne. Overskriften på DR-artiklen er: ‘Glade forældre efter dragshow: ‘Der er ikke andet end kærlighed i bygningen”.

Uddrag:

“Der bliver tryllet, malet og inviteret til leg på scenen, sagde Cathrine Wichmand, som havde taget sine to små børn med til dragshowet.”

Der var to demonstrationer foran Frederiksberg Bibliotek i går aftes. Jeg var selv til stede. Ekstra Bladet har bragt lidt af min satiriske optræden i rollen som queer-Pernille, der er tilhænger af friheden til at være pædofil, og som er glad for, at kommunen nu har overtaget det besværlige arbejde med den første grooming af børn.

Den ene demonstration protesterede mod det kommunale dragshow for børn. Den anden demonstration protesterede mod dem, der protesterede mod det kommunale dragshow for børn.

Politiet forhindrede mig til sidst i arrangementet i øvrigt i at have en fredelig meningsudveksling med queer-demonstranterne. Politiet havde simpelthen sat en mur af betjente op, der beskyttede queer-demonstranterne mod dialog. Jeg fik allernådigt tilladelse af en betjent til at bryde linjen og gå over og hilse på en bekendt, som jeg på afstand genkendte i queer-lejren. Han havde gået i min krammeklub, så jeg gik over og gav ham en krammer. Han spurgte, om jeg ikke var i den forkerte demo, hvortil jeg svarede, at jeg protesterede mod den pædofilisering, som jeg mener arrangementet på biblioteket er udtryk for. Jeg blev straks mødt af et modargument fra en anden i queer-demoen om, at de fleste pædofile altså var heteroseksuelle, hvortil jeg svarede, at det slet ikke handler om det, men om grooming af børn og almen legitimering af seksualisering af børn.

På det tidspunkt var der ved at være gang i en interessant debat, men så kom politiet og bad mig om at gå tilbage i min egen lejr. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke frivilligt, så jeg spurgte til det juridiske grundlag for bortvisningen, ligesom jeg spurgte min queer-bekendte, om han havde noget imod at tale med mig. Det viste sig, at det kun var politiet, der havde noget imod, at vi talte sammen og udvekslede meninger og argumenter. Jeg noterede betjentens nummer og informerede ham om, at han ville få en klage, hvilket han naturligvis var ligeglad med, da der i praksis ikke findes nogen steder, man kan klage rigtigt over politiets uretmæssige og anti-demokratiske frihedsberøvelser af borgere. Jeg fortalte både politiet og queer-demonstranterne, at jeg fuldt ud støttede queers ret til at være queers, og at jeg ikke var her for at protestere mod queers, drags, etc., men udelukkende for at protestere mod den pædofilisering, der efter min mening nu bliver kørt ind via LGBTQ+ woke-kulturen. Det er den debat, der er vigtig at tage, og det forhindrede politiet desværre i går.

Kilder, inspiration og flere yheder: Nyhedsportalen 18.03.2023

Cover: Unsplash.com (Alexander Grey)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

4 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Silas A
lørdag, 18 marts 2023, 17:00 17:00

Renée Toft Simonsen er jo også lidt begyndt at ligne en mand med hendes fremskredne alder

Silas A
lørdag, 18 marts 2023, 18:43 18:43
Reply to  Silas A

[spoiler title=” “]Renée er jo egentlig også et mandenavn 😁

Silas A
lørdag, 18 marts 2023, 19:44 19:44

Frihed til at sige at man har et andet køn er fint.. men det må aldrig være de “voksne” som presser børn og unge i den retning pga vokeness og politisk korrekthed

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x