Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #115: Alvorlige skader af covid-19-vacciner afslører ny dansk forskning

En ny videnskabelig artikel af den anerkendte læge og forsker Peter C. Gøtzsche fastslår, at vaccinerne gør betydeligt mere skade end gavn.

Burnfarm · B.A. #115: Alvorlige skader af covid-19-vacciner afslører ny dansk forskning

Peter C. Gøtzsche og Maryanne Demasi har udgivet en videnskabelig artikel med titlen ‘Serious harms of the COVID-19 vaccines: a systematic review‘. Artiklen er baseret på en systematisk gennemgang af videnskabelige artikler med data om alvorlige bivirkninger forbundet med en covid-19-vaccine. En systematisk gennemgang af myndighedsdata fra de to grundlæggende studier af mRNA-vacciner fandt signifikant flere alvorlige bivirkninger af særlig interesse blandt dem, der havde fået vaccine sammenlignet med placebo, og den forøgede risiko for alvorlige bivirkninger var betydeligt højere end fordelen (reduceret risiko for hospitalsindlæggelse med covid-19-diagnose). Vaccinerne fra Johnson & Johnson og AstraZeneca var forbundet med øget risiko for blodpropper og trombocytopeni, mens mRNA-vaccinerne fra Pfizer og Moderna var forbundet med øget risiko for myocarditis (hjertebetændelse) med en dødelighed på 1-2 pr. 100 tilfælde. Undersøgelsen fandt også alvorlige neurologiske skader blandt de vaccinerede, som formentlig skyldes en autoimmun reaktion. Resultaterne viser også, at alvorlige bivirkninger, der forhindrer daglige aktiviteter, var underrapporteret i de randomiserede studier. Disse alvorlige, livshæmmende bivirkninger var meget hyppige i studier med booster-stik efter fuld vaccination og i et studie af vaccination af tidligere smittede personer.

Steigan har bragt en artikel, der afslører, hvem der står bag transagendaen. Agendaen blev dumpet ind i kulturen i 2014, da Laverne Cox (en mand der hævdede at være blevet til en kvinde) var på forsiden af magasinet Time, der ejes af Marc Benioff. Marc Benioff voksede op i en jødisk familie. Agendaen er finansieret af enormt store NGO’ere, der betjener LGBT-miljøet, og som samarbejder med internationale advokatfirmaer som Hogan, Lovell og Denton og Ruders Next Law og Open Society Foundation, der har lavet intens juridisk lobby for at skabe grundlaget for det transkønnede barn.

I Ukraine fører en anden jøde, Zelensky, krig mod kristne. Zelensky bruger således nu politiet for at få præster til at forlade et kristent kloster. Præsterne nægter dog at forlade klosteret frivilligt.

Kilde: Nyhedsportalen 30.03.2023

Cover: Unsplash.com (Kelly Sikkema)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay valgfrit beløb til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x