Kategorier
Åbne breve Frihedspressen Indlæg Offentlig

Brev til politiet om Chabad Lubavitch

Åbent brev til Københavns Politi

Jeg skriver til jer som journalist på Frihedspressen.dk.

Jeg var forleden igen forbi Chabad Lubavitch på Ole Suhrs Gade 10, hvor jeg udenfor på gaden fik en samtale med en venlig politibetjent. Han fortalte, at Forsvaret nu ikke længere bidrager til bevogtningen af Chabad Lubavitch, men det er udelukkende politiets opgave. I den forbindelse har jeg nogle spørgsmål til jer:

  • Hvor mange kroner bruger politiet på bevogtningen af Chabad Lubavitch pr. år?
  • Hvad er rationalet for den massive bevogtning?
  • Hvis rationalet er Omar El-Hussein, hvorfor blev han løsladt før tid og lige op til Krudttønden, og hvem var hans cellekammerat, der radikaliserede ham? Kan det udelukkes, at han blev sat op som en nyttig idiot af PET/Mossad eller tilsvarende?
  • Hvilke konkrete trusler har bevogtningen afværget, siden den startede (inkl. da Forsvaret hjalp til)?

Min interesse for Chabad Lubavitch skyldes bl.a., at jeg har en begrundet mistanke for, at en datter til et højtstående medlem af den jødisk-zionistiske kult angreb mig med en falsk voldtægtsanmeldelse i 2018 med henblik på karaktermord. Jeg blev frifundet for alle anklager, og jeg har siden flere gange forgæves forsøgt at anmelde kvinden for falsk voldtægtsanmeldelse til Københavns Politi. Også i den forbindelse har jeg nogle spørgsmål til jer:

  • Hvorfor ville I godt tage imod kvindens anmeldelse af mig for voldtægt men ikke min anmeldelse af kvinden for falsk voldtægtsanmeldelse?
  • Hvorfor vil I ikke bevilge mig en samtale med en efterforsker, hvor jeg kan fremlægge mine beviser og argumenter, mens I godt kan bevilge ressourcer til døgnbevogtning af den bygning, hvor de mistænkte dyrker deres religion? En religion, der i øvrigt af Jesus (apropos Påske) blev omtalt som Satans synagoge (Johannes’ Åbenbaring 2-3). Er det følgere af Jesus, som I beskytter satanisterne imod? Hvem er de farlige Jesus-følgere helt præcist?
  • Hvad skal man have af beviser, før I vil starte en efterforskning for politisk-religiøst motiveret falsk voldtægtsanmeldelse? Hvordan står dette beviskrav proportionalt med kravet til beviser for at starte en efterforskning om en påstået voldtægt?

Og til sidst et lille tillægsspørgsmål:

  • Jeg har flere gange i de seneste år modtaget dødstrusler, som jeg har anmeldt til jer. Den første trussel var fra en en udenlandsk mand, der i følge mine oplysninger tidligere havde afsonet en straf for drab, men som var blevet løsladt før tid på grund af godt samarbejde med politiet. Hvorfor ville Københavns Politi ikke tage imod min anmeldelse om denne trussel og gøre noget for at beskytte mig? Der er nu igen en mand, der ringer trusler til mig. Det bliver han ved med, selvom jeg har anmeldt truslerne til Københavns Politi og dokumenteret truslerne med lydoptagelser.

Jeg ser frem til at modtage jeres svar på mine spørgsmål.

Med venlig hilsen

Peer Brændgaard

Cover: Unsplash.com (Davide Baraldi)


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

3 Kommentarer
nyeste
ældste flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
3
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading