Kategorier
Ernæringsbloggen Gratis Indlæg/Post Public SPG Sundhedspressen

Dette kosttilskud kan beskytte mod vaccineskader

Det måske vigtigste næringsstof i afgiftningen af coronavaccinen er selen.

Spormineralet selen findes i forskellige mængder i forskellige multivitamin- og -mineraltilskud. Det kan derfor være en god idé at vælge et produkt, der indeholder 110 i stedet for 55 μg pr. dagsdosis.

Her er et konkret eksempel. Apovit 50+ kosttilskud indeholder 110 μg selen, mens Matas Multivitamin Guld kun indeholder det halve. 55 μg svarer ganske vist til 100 % af RI (referenceindtag), men det er fastsat, før vi blev belastet fra miljøet med det nye coronadesignervirus og de nye mRNA-technovacciner.

Annonce:
Deltag i privatcafé med foredrag om Vejen til Lyset 4/11 Mere info

Selen indgår i GPx (glutathion peroxidase), der spiller en central rolle i udrensningen af nanografenoxid fra vaccinerne. Det har også vist sig, at folk, der spiser meget selen, har mindre risiko for alvorlig covid-19-sygdom generelt. Læs mere i den faglige rapport ‘Ernæring mod covid-19‘.

OBS: Lad være med at tage mere end 110 μg (eller max. 200 μg) som kosttilskud i alt pr. dag. Selen bliver nemlig giftigt i for høje doser, så det er absolut ikke sådan, at jo mere selen, du tager, des mere udrenset bliver du. Jeg vurderer dog, at som følge af coronavirus og coronavaccinerne, så ligger den gyldne middelvej for selendosering ikke længere på 55 men på 110 μg pr. dag fra kosttilskud.

0 0 votes
Brugervurdering
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x