Kategorier
Gæstebloggen Gratis Indlæg/Post Public

Livah Sunshine: Sådan blev jeg snydt af 24syv

Livah Sunshine beskriver her, hvordan hun blev lokket i bagholdsangreb af en journalist fra radio 24syv i kølvandet på demonstrationen mod dragshows for børn.

Af Livah Sunshine

Mandag 3/4 kl. 09.03 modtog jeg følgende besked fra en radio 24/7 journalist.

Jeg ville selvfølgelig gerne deltage for at berette om, hvorfor demonstrationen var vigtig.

Journalisten vendte tilbage med beskeden om, at det først kunne blive tirsdag samme tid, da ”de andre” ikke kunne den dag.

Kl. 08.56 tirsdag modtog jeg følgende besked fra journalisten:

”Vil 15.05 passe dig? Og er det ok, hvis det bliver sammen med Emily fra Lev og Lad leve”

Hvortil jeg svarede ”ja, det er fint”.

Jeg vidste ikke, om Emily var alle ”de andre”. Det var den info, jeg fik. Jeg blev ikke informeret om emneskiftet fra ”hvorfor demonstrationen var vigtig” til ”hate-crimes”.

Da programmet startede, og jeg hørte introen, fornemmede jeg straks, at noget var galt. Programmet blev indledt med, at alle de hadefulde beskeder, som dragsene fra showet på Frederiksberg havde modtaget, blev læst højt.
Det næste var, at værten og debatstyrer August Stenbroen sagde ”vi spørger i dag om, hvem der har ansvaret for de hadefulde beskeder”.

Med den indledning var jeg godt klar over, at de ville forsøge at frame mig og placere ansvaret for alle disse hadefulde beskeder hos mig.

Krydsforhør

Gennem programmet var jeg under krydsforhør. Programmet afspillede endnu engang alle de hadefulde beskeder, og undervejs blev enkelte beskeder trukket ud for at spørge mig, hvad jeg syntes om dem.

Det var et tydeligt forsøg på karaktermord og et klassisk bagholdsangreb.

Jeg pointerer undervejs, at det er en meget ulige debat og ensidig visning af situationen, da hverken Isla eller jeg selv er blevet spurgt ind til de hadefulde beskeder, som VI har modtaget, ligesom ingen af journalisterne havde spurgt, om de også skulle læse de hadefulde beskeder, som vi havde modtaget højt.

Desuden var debatten ulige, da Emily tydeligvis var informeret om programmets omdrejningspunkt på forhånd, mens jeg ikke var. Yderligere gjorde værtens klare favorisering af ‘Lev og Lad Leve‘-narrativet debatten ulige. Emily mente dog alligevel, at det var en lige debat, da jeg jo kom til orde. Hertil bør det nævnes, at jeg blev afbrudt mange gange undervejs.

I denne debat var jeg minoriteten, men ‘Lev og Lad Leve’ sympatiserer tydeligvis kun med de ”korrekte” minoriteter. Emily mente bl.a. ikke, at jeg vidste, hvad det ville sige at være en minoritet. Hun mente, at jeg var del af majoriteten og derfor ikke kunne udtale mig om, hvordan det er at være minoritet.

Dette udsagn var direkte underholdende, da jeg i hele denne mediedebat har repræsenteret minoriteten, dvs. de som ikke synes, at et dragshow er børneunderholdning.

Dertil var det tydeligt på demonstrationsdeltagernes antal, at vi var minoriteten. Yderligere er jeg som politisk minoritet qua min politiske holdning mht. covid-fadæsen bekendt med, hvordan det føles at skille sig ud fra mængden, hvordan gruppepres føles, og hvordan det er at være en minoritet.

‘Lev og Lad Leve’ er ikke, hvad de giver sig ud for at være. De hjælper folk med at anmelde andre mennesker for at sige grimme ord. Ord som får deres krænkelsesalarmer til at gå bananas.

Emily mener bl.a., at udtalelsen ”din fucking svans” er en hate-crime, da det er en hadefuld ytring. Men som så meget andet i vores samfund så er ‘Lev og Lad Leve’ symptombehandling – de koncentrerer sig ikke om roden til problemet.

Roden er to ting;
– hvorfor har folk brug for at sige grimme ting til andre mennesker,
– og hvorfor har nogle mennesker ikke selværd nok til bare at sige pyt skidt.

Hvis du anmelder folk for at sige grimme ord til dig, så er det symptom på, at du har et lavt selvværd!

Hvis du har brug for at kalde andre grimme ting, så er det tegn på, at du er ude af balance.

Der er stor forskel på at kalde personer skældsord og på at italesætte bekymrende problematikker og tendenser i vores samfund.

Dragshows og grooming

Jeg skrev ud i et opslag på Facebook:

”Lad os kalde en skovl for en skovl og en spade for en spade – dragshows for børn ER grooming.”

Denne udtalelse har ‘Lev og Lad Leve’ tilsyneladende politianmeldt mig for. De har yderligere hængt mig ud på deres instagram-profil for at være et hadefuldt menneske – hvilket er æreskrænkende. Dette er ‘Lev og Lad Leve’ dog ligeglade med, da det jo kun er hate-crime, hvis man passer ind i deres særlige kategori.‘Lev og Lad Leve’ burde ændre deres navn til ‘Forfølg og Anmeld’.

Vi er som samfund virkelig på spanden, hvis ikke må italesætte, når noget er grooming.

Folk går bonsai, fordi de udelukkende associerer grooming med pædofili. Grooming er at preppe nogen til næste step. I forhold til dragshows for børn kan næste step være at børn klæder sig ud som drags – hvilket allerede er sket i USA. Her er de nået til det step, hvor børnedrags iført lak og læder danser seksuelt udfordrende for et voksent puplikum.
Det er bl.a. dén grooming, der bekymrer mig, og som jeg gerne vil forhindre i at trænge indover Danmarks grænser.
Dragshows groomer yderligere til den kønsideologi, som bl.a. normstormerne gerne vil have alle til at acceptere.

Det var en fælde

Da radio 24/7 lægger programmet ud, og jeg ser beskrivelsen, er det klokkeklart, at det var en fælde, jeg blev lokket i.

Her ser du deres beskrivelse af programmet:


Hvorfor informerede radio 24/7 mig ikke om det korrekte emne for programmet?

Ønsker radio 24/7 ikke at lave ordentlig journalistik?

Ønsker radio 24/7 ikke en lige debat, hvor alle debattører er informeret, om hvad de skal debattere om?

Hvorfor opsætter radio 24/7 et bagholdsangreb mod mig?

Ja spørgsmålene stiller sig i kø!

Radio 24/7 er godt klar over, at det ikke er ok det, de har gjort. Her ser du beskeder, jeg efterfølgende har modtaget fra den journalist, der inviterede mig ind til debat.****************************

Jeg klager selvfølgelig både til radioen samt Pressenævnet.

Du kan høre udsendelsen her:

https://web.24syv.dk/channels/5043

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Marie Hvid
søndag, 9 april 2023, 14:53 14:53

Hej Livah.

Jeg synes du står så godt og fornuftig på dine ben og siger tingene ligeud og på godt dansk.

Det du fortæller om debatten på 24syv hvor de inviterede dig, er symtomatisk for den lave debatkultur, der hænger over vores hoveder nu.

De har sikkert fået besked om at jorde. Jeg får kvalme.

Håber du bliver ved. Du gør det så godt. Du beskytter børnene og det er guld værd.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x