Kategorier
Den Politiske Blog Gratis Indlæg/Post Public

Video: Tossede rygter og mangel på humor og ytringsfrihed

I denne gadevideo fra i dag taler jeg om nogle tossede rygter i aktivistmiljøet.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Saladin B
lørdag, 15 april 2023, 15:39 15:39

Jeg synes at den seksuelle lavalder burde sættes ned, da jeg er tilhænger af videnskaben. Og den nuværende grænse bunder alene i noget kulturelt, og er så vidt jeg ved ikke fastlagt udfra evidens.. Derudover er der jo også mange som biologisk er foran sin numeriske alder. Som loven ikke tage lr hensyn til.

Det samme mener jeg iøvrigt for lavalderen vedr. immunitet for “børn” ved alvorlige strafbare handlinger.

Last edited 1 month ago by Saladin B
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x