Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #132: MeToo presser mand ud af Folketinget, mens Corona presser penge ud af statskassen

Jon Stephensen fra Moderaterne er nu blevet presset ud af Folketinget som følge af en MeToo-sag. Samtidig har coronaen presset sig ind i finansloven igen.

I et ganske sigende interview til B.T. tager Moderaternes gruppeformand, Henrik Frandsen, afstand fra de beskeder, som partiets kulturordfører, Jon Stephensen, har sendt til en 19-årig kvinde. Det ganske sigende er, at Henrik Frandsen åbenbart ikke helt ved, hvorfor han tager afstand fra beskederne, og han beder derfor journalisten ringe til en MeToo-ekspert for at finde ud af, hvorfor han mener, som han gør.

Moderaternes gruppeformand mener dog, at “det er en meget alvorlig sag, når et folketingsmedlem skriver sms’er af den karakter til en ung kvinde, som er medlem af ungdomspartiet i samme parti“.

Ingen kan åbenbart svare på, hvad der helt præcist er så alvorligt ved de SMS’er, så lad os se på, hvad “den onde krænker” Jon Stephensen skrev til “det sagesløse offer”:

 • Heteroseksuel mand: “…sig til næste gang du er i København”
 • Ung kvinde: “skal jeg gøre!”
 • Heteroseksuel mand: “[Grønt hjerteikon] [Smilende smiley-ikon]”
 • Heteroseksuel mand: “…du virker klog’ og er smuk med den lækreste krop”
 • Ung kvinde: “Mange tak! Det var venlige ord! [Blomster-ikoner]”
 • Heteroseksuel mand: “…altid godt med et boost til selvtillid i mørke måneder”

Det er denne SMS-dialog, som Jon Stephensen har gjort sig skyldig i, og som nu har tvunget ham ud af Folketinget. Hvis kvinden følte sig krænket over komplimentet, så kunne hun have valgt at svare på en anden måde end: “Mange tak! Det var venlige ord! [Blomster-ikoner]”

Hun kunne f.eks. have svaret:

 • “Jeg bliver bange, når du skriver sådan til mig. Jeg er jo kun 19 år og derfor ikke myndig endnu.”
 • “Stop venligst med at sende denne den slags beskeder til mig!”
 • “Fuck af, dit klamme svin!”

Jeg vil tro, at man kan finde dokumentation for tilsvarende dialog mellem enhver heteroseksuel mand med magt og mindst én yngre kvinde, herunder flere tilfælde hvor de yngre kvinder har udnyttet de magtfulde mænds seksuelle interesser i dem for at få deres politiske vilje. Mon ikke visse efterretningstjenester allerede har et komplet arkiv med disse informationer, som kan bruges mod enhver heteroseksuel mand, der vover sig til at gå imod den dybe agenda.

Det virkelige problem er, at heteroseksuelle mænds normale ytringer nu kan misbruges som politisk våben med en kraft, der er helt ude af proportioner. Ingen i systemet tør sige fra overfor MeToo-tyranniet, i hvert fald ingen mænd, da de så selv risikerer at ryge ud af det fine selskab. Det er simpelthen for dumt – og faktisk ekstremt krænkende for mænd, hvis man tør tænke lidt dybere over det.

Den anden store nyhed i dag er finansloven, hvor der er afsat mere end 2 mia. kr. til at håndtere corona i år. Det sker vel at mærke på et tidspunkt, hvor corona ikke længere anses som farlig.

De mange coronakroner skal bruges til:

 • Vaccineindkøb: 883,1 mio. kr.
 • Test og smitteopsporing: 635,7 mio. kr.
 • Forskning: 21,6 mio. kr.
 • Understøttelse af covid-19-indsatsen i diverse styrelser: 50 mio. kr.
 • Udefineret “ramme” til covid-19 håndtering i 2023: 500 mio. kr.

DR skriver om sagen:

“Sundsøkonom [sundhedsøkonom, red.] Jes Søgaard fra Syddansk Universitet mener, at pengene var bedre givet ud andre steder i sundhedsvæsnet, selvom corona teoretisk kan komme tilbage.”

Når corona først blev afklassificeret som “farlig sygdom” for derefter at blive fortsat massivt finansieret via finansloven, så tyder det på, at regeringen ved, at corona kommer tilbage, da “corona” slet ikke handler om sundhed, men udelukkende om politik, tilmed en meget ond form for politik.

Kilde og mange flere nyheder: 
Nyhedsportalen 25.04.2023

Cover: Unsplash.com (Sylwia Bartyzel)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay valgfrit beløb til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne921016 Hansen
tirsdag, 25 april 2023, 9:50 09:50

Om hr. Jon Stephsen skal smides ud af Folketinget eller ej vil jeg ikke kloge mig på, det undre mig bare, at han ikke er blevet klogere. Her tænker jeg på hans tidligere sms-korrespondancer, der er kommet frem i offentligheden. Hvorfor har han ikke fortalt kvinden/pigen dirkete, face to face, at han synes hendes krop er lækker/smuk?

Taking A Break
tirsdag, 25 april 2023, 12:01 12:01

Han skriver komplimentet i SMSen for at sikre sig at deres mødes senere får karakter af en date HVIS hun accepterer hans bemærkning… Det er en god måde, så hun har mulighed for at afvise inden han måske kommer til at krænke fysisk..

Marianne921016 Hansen
tirsdag, 25 april 2023, 12:29 12:29
Reply to  Taking A Break

Jeg har ikke det fjerneste imod, at hr. Jon Stephsen skriver et “kompliment” til den unge kvinde/pige, men han burde jo nok have ringet til den pågældende i stedet for. Så ville han være sluppet for denne offentlige interesse for hans privatliv.
På den anden side, hvad skulle vi så skrive om?

Torkil
tirsdag, 25 april 2023, 10:37 10:37

En masse mennesker og især politikere forekommer mig meget mærkværdige

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x