Kategorier
Den Politiske Blog Gratis Indlæg/Post Public

Fortsat intet svar fra Sundhedsministeriet om WHO-mødet

Der er nu kun 20 dage til, at sundhedsminister Sophie Løhde muligvis sidder i Geneve og skriver under på fjernelse af Danmarks suverænitet.

Den 29. marts 2023 kl. 19:03 sendte jeg en e-mail til Sundhedsministeriets officielle adresse (sum@sum.dk) med dette spørgsmål:

Kan I venligst oplyse, hvem der repræsenterer Danmark ved WHO-mødet (World Health Assembly) i Geneve den 21.-23. maj i år?

Jeg modtog en automatisk kvittering for, at mailen var modtaget, men jeg modtog ikke noget svar.

Den 12. april 2023 kl. 17:47 sendte jeg en rykker for svar til samme e-mail-adresse, hvor jeg igen modtog automatisk kvitteringssvar for, at mailen var modtog, men jeg fik ikke noget svar på mit simple spørgsmål.

Den 17. april 2023 kl. 10:58 sendte jeg så rykker nr. 2 med samme resultat. Samme dag kl. 13:59 ringede jeg til Pressevagten hos Sundhedsministeriet, der lovede at vende hurtigt tilbage med svar på mit spørgsmål. De har ikke ringet tilbage endnu.

I går, dvs. den 30. april 2023, kl. 16:00 sendte jeg så rykker nr. 3.

Hvis jeg stadigvæk ikke har modtaget svar på onsdag den 3. maj, så vil jeg i følgeskab med et par modne, vise kvinder personligt møde op hos Sundhedsministeriet og foretage en fredelig, mundtlig anmodning om svar samt orientering om, hvad de mulige konsekvenser for Danmark kan være af Sundhedsministeriets handlinger med fokus på appel til de ministerielle enkeltpersoners samvittighed og ånd.

Mere info: StopWHO.dk.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
mandag, 1 maj 2023, 8:11 08:11

Hvor er det skammeligt at du ikke har fået svar endnu 🙄😣😞Jeg håber du får svar eller får det ved fysisk fremmøde på onsdag 🙏
Jeg be’r om masser af lys og kærlighed til det 🌞💖
Og kæmpe tak Per for alt det du gør som også er på vegne af os alle 🙏🙏💚
Knus og kram 😘💜🤗 Hanne

Taking A Break
mandag, 1 maj 2023, 13:47 13:47

De har vel for travlt med at diskutere hvor meget de nyuddannede skal skæres i dagpenge, se det er en opgave hvor regeringen er uhyre effektive. Går det dårligt med danmark kan man jo altid give skylden til de svage

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/nye-dagpengeregler-traeder-i-kraft-i-dag-dimittender-betaler-prisen

Ellers kan det være de har for travlt med at tænke over hvordan dem mon skal bruge de 2.000.000.000 kr som er afsat i finansloven til at bekæmpe den farlige virus de nu selv klassificerer som influenza – de må udtænke nogle planer så pengene kan gå til deres privatforbrug eller venner i pharma branchen

Last edited 1 month ago by Pause
Taking A Break
mandag, 1 maj 2023, 13:49 13:49
Reply to  Taking A Break

PS. ret absurd at de træder i kraft 1 maj.. datoen som skulle forestille at være en kamp for “arbejderen”

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x