Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Propagandabloggen Public

Camouflage + Udskamning: Her er besættelsesmagtens strategi

Hvis vi betragter det, der foregår for tiden som en besættelse af det danske folk, så kan besættelsesmagtens strategi koges ned til to komponenter: camouflage af våben og udskamning af kritikere.

Lad os tage Onkel Reje og coronavaccinerne som eksempler.

Onkel Reje er efter min vurdering reelt seksualisering af børn og pædofilisering af samfundet, der tjener en dybere, transhumanistisk og satanisk-spirituel agenda. Men da Onkel Reje er camoufleret som børneunderholdning på selveste DR, så lader vi os og vores børn ramme af dette psykologiske informationsvåben.

Hvis man vover sig til at kritisere Onkel Reje for pædofilisering, så bliver man offentligt udskammet og beskyldt for at være en hadefuld, voldsparat, idiotisk konspirationsteoretiker med vrangforestillinger, der burde tvangsindlægges i et psykiatrisk fængsel. Og det kan meget vel blive realiteten i en ikke så fjern fremtid, at systemkritikere får en sådan diagnose med tvangsindlæggelse på ubestemt tid som den eneste behandling – for vores egen skyld, naturligvis.

Coronavaccinerne er efter min vurdering reelt et kontrolmiddel (i kombination med coronapas osv.) og et etnisk differentierende biovåben (ashkenazi-jøder bliver skånet, mens især europæere bliver ramt). Men da det kontrollerende og etnisk udrensende biovåben er camoufleret som vacciner, så lader vi os frivilligt skyde igen og igen, og mange har sågar ladet deres børn skyde, uden at undre os over, at mange falder syge og døde om.

Hvis man vover sig til at ytre disse system- og magtkritiske opfattelser af vaccinerne, så bliver man overfaldet af hovedstrømspressen og beskyldt for at være tosset konspirationsteoretiker, der lever i en anden verden.

Målet er at undgå saglig debat om systemkritik ved at angribe afsenderens troværdighed, hvorved fokus bliver skiftet, og de reelle gerningspersoner kommer til at fremstå som uskyldige, frisindede frelsere. Derved kan angrebet på og besættelsen af det danske folk fortsætte uhindret.

Cover: Unsplash.com (Mitchell Luo)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Marie Hvid
onsdag, 10 maj 2023, 12:40 12:40

På falderebet: Jeg vil stærkt anbefale at se og læse ” The Exposè ” 10 maj 2023 ( tak for nyhedsportalen, Peer ! ) for at forstå vores globale ulykke. De få sider gør det klart og nemt at forstå eugenitik ideen fra 2.v.k. til transhumanismen, den lige linie med de samme ideer, der resulterer i det samme med de udvalgte længe leve og de andre dø. Læs om de 300 medlemmer: ” The commitee – The club of Rom “. Det mest magtfulde og kontrollerende organ i verden, hvor den sorte adel – dvs. den Europæiske adel styrer sammen… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x