Kategorier
Den Politiske Blog Fremhævet Gratis Indlæg/Post Public

Min mening: Christine Stabell Benn svigtede sin rolle som covid-19-kritiker

Ved den offentlige høring om læring af covid-19 for Folketingets Epidemiudvalg den 3. maj svigtede Christine Stabell Benn efter min mening sin rolle som den inviterede kritiker. Hun svigtede os, folket, og svigtet var massivt.

Hun svigtede efter min mening især ved alt det, hun ikke sagde og hendes efter min mening alt for venlige strygen-med-hårene-tilgang til kritik af det herskende covid-19-system. Hun skulle efter min mening have råbt op og brugt store bogstaver om den skandaløse håndtering af den krise, der var konstrueret af propaganda og fremmet af masseformation på et yderst spinkelt evidensgrundlag. Nu blev Epidemiudvalget efterladt med det indtryk, at Danmark i store træk håndterede covid-19 godt, og at det kun er nødvendigt med små justeringer næste gang.

Jeg mener ikke, at dette svigt nødvendigvis skyldes, at Christine Stabell Benn er “uhæderlig”, som Christine Stabell Benn har beskyldt mig for at beskylde hende for at være. Hendes svigt af det danske folk kan være motiveret af hæderlige motiver og hendes faglige begrænsninger. Det er derfor også rimeligt at kritisere mig for at kritisere Christine Stabell Benns manglende kritik, hvorved vi ender op i kritik af det system, der inviterede Christine Stabell Benn som den eneste, der blev inviteret til at ytre offentlig kritik overfor Folketingets Epidemiudvalg.

Christine Stabell Benn burde efter min mening have kritiseret den forhastede konstruktion af covid-19-begrebet via den utilstrækkeligt validerede PCR-test og fraværet af differentialdiagnose. Selvom hun ikke er ekspert i hverken masseformation eller propaganda, så giver hendes faglighed efter min mening mulighed for og pligt til at afsløre evidensgrundlaget for de grundlæggende fortællinger i den store coronahistorie. Det gjorde hun ikke, slet ikke. Tværtimod var hendes offentlige kritik reelt en bekræftelse af magtsystemets grundlæggende antagelser om covid-19, hvorved systemet kan fortsætte stort set uhindret.

Jeg udtrykker ikke min holdning for at krænke Christine Stabell Benn, men udelukkende for at forhindre at det danske folk bliver massivt krænket i fremtiden, nu hvor WHO står til at overtage magten og offentlige høringer som disse i fremtiden dermed bliver irrelevante, da Danmark vil være underlagt den globale, udemokratiske og vaccinefinansierede overmagt i WHO. Denne forestående magtovertagelse undlod Christine Stabell Benn også at nævne.

Cover: Unsplash.com (Ariana Suárez)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Marie Hvid
fredag, 12 maj 2023, 8:18 08:18

Hvornår mon Christine Stabell Benn lod sandheden i stikken, ved at undlade at fremlægge klartskuende argumenter under covid høringen ? Fik hun mon tommelskruerne på, inden falderebet med WHO der inden længe bliver den bestemmende globale magt ? Man bliver dybt skuffet i disse tider, hvor Danmark for længst blev solgt og lod sig sælge på et sølvfad. Når jeg ser Kong Charles hyllet af Nic Cave og co., vil da hverken main stream videnskaben med kunsten og politikkere, da ikke se igennem den sorte magt ? Er de til fals for mammon eller er de bange ? Vil ikke,… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x