Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #143: Væk fra sandheden: Jonathan Spang viser sit sande ansigt

DR-ansatte Jonathan Spang forsvarer DR’s Onkel Reje-sexshow for børn ved at håne kritikere med citater taget ud af kontekst.

Connie Ringgaard og jeg bliver hånet af Jonathan Spang i DR-udsendelsen ‘Tæt på sandheden’ den 13. maj 2023 om Onkel Reje-sagen. Der er tale om propaganda baseret på at tage citater ud af kontekst og derefter sætte dem ind i en ny, falsk kontekst, der fremstår latterlig.

Propaganda virker også, måske endda bedre, især i Danmark, når det bliver opfattet som sjov og underholdning.

Det er ikke kun Connie Ringgaard og jeg, der bliver hånet og latterliggjort af Jonathan Spang i DR-udsendelsen. Det bliver alle ‘sølvpapirshatte’, der kritiserer DR’s “helt uskyldige” Onkel Reje-sexshow og de skandaløse coronavacciner, som DR har medvirket til at presse ind i danskerne via propaganda.

Hvis nogen var i tvivl, så ved vi nu, at Jonathan Spang er systemets mand, eller rettere: systemets klovn. Det fornemmede jeg også tydeligt i min konfrontation med den kvindelige “reporter” fra ‘Tæt på sandheden’ til demonstrationen mod dragshowet for børn foran Frederiksberg Bibliotek.

En anden hypereksponeret DR-komiker og -propagandist, Jan Gintberg, har på de sociale medier også meldt ud, at han støtter Onkel Reje-sexshows for børn. Det virker på mig som om, at DR er gået i panisk selvsving for at uskyldiggøre deres sexshows for børn, og de bruger så deres “folkekære” TV-værter som kanonføde i den psykologiske informationskrig.

The Exposé har i en ny artikel afsløret den grundlæggende fortælling, der bliver misbrugt af magthaverne til at retfærdiggøre totalitær kontrol af samfundet. Det er fortællingen om ‘Limits to Growth’ (begrænsninger for vækst), der er tæt forbundet med narrativet om menneskeskabte, katastrofale klimaforandringer.

Den fornyede censur på Twitter er allerede begyndt at slå igennem. Twitter har således begrænset interaktionen med Substack-artikler. Det afslører The Exposé. Substack er en online medieplatform i hastig vækst, hvor fagfolk og journalister, der er blevet censureret i hovedstrømmen, kan publicere frit. Den fornyede censur sker samtidig med, at Elon Musk har ansat en højtstående leder i World Economic Forum som ny direktør for Twitter.

Hvis nogen var i tvivl, så ved vi nu, at også Elon Musk er systemets mand, muligvis mere modvilligt end Jonathan Spang, idet Elon Musk har været udsat for mindst én anklage om seksuel krænkelse af en tidligere ansat, hvilket kan tyde på en afpresningsoperation mod rigmanden for at få ham til at rette ind.

DissensMedia har bragt en vigtig artikel om Peter Gøtzsches besvær med at få publiceret sin systematiske gennemgang af bivirkninger ved covid-19-vaccinerne.

““Det er meget svært at publicere noget om COVID-19-vaccinerne, der går imod den officielle fortælling”, siger Peter Gøtzsche”

Peter Gøtzsches forskning har afsløret alvorlige skader ved covid-19-vaccinerne, bl.a. neurologiske skader, herunder Bell’s palsy og Guillain-Barrés syndrom. Hans forskning viser også, at adenovirusvektorvaccinerne øgede risikoen for venetrombose og trombocytopeni, mens de mRNA-baserede vacciner fra Pfizer og Moderna øgede risikoen for myokarditis med en dødelighed på ca. 1-2 pr. 200 tilfælde.

Besværet med at få publiceret vaccinekritisk covid-19-forskning fra anerkendte topforskere tyder på, at propagandaen og korruptionen også har infiltreret chefredaktør-niveauet i de internationale videnskabelige tidsskrifter.

Hvis teorien om karma og genfødsler er sand, så må vi forvente stor vækst i forekomsten af rotter og andre primitive skadedyr i fremtiden, når de nuværende ånder inkarneret i mennesker drevet af skadelige intentioner bliver genfødt.

Karma er en kælling, som man siger på engelsk.

Kilde og mange flere nyheder: 
Nyhedsportalen 14.05.2023

Cover: Unsplash.com (Svetozar Cenisev)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay valgfrit beløb til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lene riber larsen
søndag, 14 maj 2023, 10:29 10:29

Kære Per Ja, jeg så Jonathan Spang- stor skuffelse. Han er også købt. Nu ved jeg ikke om jeg gider at se ham mere- det gør jeg vist ikke
Tillykke med fødselsdagen kh Lene

Marianne921016 Hansen
søndag, 14 maj 2023, 17:05 17:05

Jeg har set hr. Jonathan Spang 3 gange. Første, eneste og sidste gang. At der i det hele taget er nogen, der gider se på en, der skriger og hylder op er mig en gåde. Men Reje-, Dillermandsagen har da så medvirket til at der er 2, der ikke ser ham.

Sagen er bank Michaels
søndag, 14 maj 2023, 13:44 13:44

Det er imponerende hvor dumt Jonathan Spang klovner rundt i det vandede program. Wow en klaphat klovn. Det ikke engang sjovt bare pinligt. På den måde bruges satire af systemet til latterliggørelse. Så kan Hr og Fru Grisefår få et lille grin og fortsat have hjernen slukket.
-Jeg har bare ikke set tv i evigheder. Og hvis dét der er hvad Dansken får serveret af hunde*** i tv…wow.
God dag Peer og tillykk!

Last edited 19 days ago by Sagen er bank
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x