Kategorier
Annonce Indlæg/Post Public

Orgonite Oasis Event i Valby 3. juni: Køb billet nu!

Orgonite Oasis Event i Valby 3. juni. fra kl. 17:00 til 02:00. Høffdingsvej 10, 2500 Valby.

Orgonite Oasis – Last events before the final reset
Da tiden snart bliver (endnu mere) dramatisk, er det snart tid til frihedsflammer med DK’s eneste event af sin art. At der ikke er andre sådanne events i DK, er faktisk en kæmpe gigantisk frustration for både gæster og arrangøren.

Kort videopræsentation:

Lang videopræsentation:

Flere videoer:

HVIS du skal sikre dig en plads, skal du betale 200 kr. på Mobilepay 884493 Freedome Foreningen. Det er MEGET VIGTIGT at du skriver ‘kontingent’ i overførslen. ELLER Indbetal 200 kr. på foreningskonto: Reg: 5301 Kontonummer: 0288431 Husk at skrive “kontingent” når du betaler.

NB! Du får adresse efter betaling ved at skrive eller ringe på tlf. 60646420.

Inviter helst vågne, søde, levende hjertemennesker, please. Ingen indbyrdes konfliktskabende folk eller folk som ikke kan styre deres brandert.😊

ØKOLOGISK KØKKEN * BAR * STAND-UP * LIVE MUSIK * BÅL * DJ * STOR SCENE * LYNHURTIGE SYMPOSIUM INDSLAG * UDENDØRS HÆNGUD AREAL MED OVERDÆKKE og CHILLOUT STOLE * INDENDØRS CHILLOUT LOUNGE * CONNECTION ROOM * LIVE-STREAMING * DOKUMENTARISME * DANS * POETRY

NB! Dette er slet ikke en pengemaskine (som nogen påstod), nærmere et blodoffer af hardcore slid til benet hver eneste gang med ofte latterligt faldbydende priser. Det er meget lav entré pris ift. alle andre med så mange talere. Typiske friheds konferencer, tager +500 kr minimum for én dag. Derudover er vi en langt mere multifacetteret og kompleks event.

Freedome Foreningen bruger disse events for at fremme opmærksomhed om Biodomes – med et forhåbentligt overskud.

Præcist PROGRAM offentliggøres senere på måneden.

INFO OM ORGONITE OASIS
Danmarks eneste oplyste og største indendørs multi venue event. Vores kapacitet er ca. 300 indendørs og 300 udendørs, men limit bliver sat på 230 gæster. Der er oplyste jurister, læger, forfattere, musikere, aktivister, rebeller, yuppier, stenbroen, ex-militær, spirituelle og hjertemennesker, pionerere, alle slags mennesker forenes, frihedselskende og sandhedssøgende.

Orgonite Oasis er er ikke kun en unik event for ligesindede men et møde i politisk forsamlingsfrihed for meningsdannelse i en forening under Grundloven. Vores Event er oftest ekstremt censureret på FB (mere end nogen anden gruppe ifl. professionel gruppeadministrator for + 50 forskellige FB grupper).

Vi er ikke kun meningsdannende forsamlingfrihed – men livsmening i sjælden festlig forsamling.

Det er mange ting på én gang med flere steder, en multi event med oplyste scene-præsentationer, spontane mikroindslag, debat, stand-up og humor, live musik, DJ og dans, bål, chillout lounge, live-streaming og dokumentarisme. Sidst men ikke mindst er eventet også en oase for nye fysiske connections og networking for fremtiden, som etableres mellem oplyste mennesker, som kan gøre en forskel og hjælpe hinanden. Unikt for vågne mennesker, som ønsker at feste frit og connecte med andre ligesindede – og det har aldrig været vigtigere. Orgonite Oasis er af samme grund blevet et unikt populært multi-platform koncept, som aldrig er set før i DK (ifølge mange mange erfarne gæster). Folk kommer fra nær og fjern og udlandet.

‘Last events before the final reset’ henviser til at vi ikke ved, hvornår ulven kommer igen efter verdenshistoriens største igangværende krise, som slet ikke er slut – og at vi skal gribe chancen til forsamling og opråb, mens vi kan i disse dramatiske tider, da vi en dag ikke kan forsamles på samme måde…..

Carpe diem, carpe noctem, carpe vitam (grib dagen, grib natten og grib livet mens det er)

⚡️🔥💥 🙏🏻❤️🌸🌒🌓🌕

Endnu flere videoer:

Salzer

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x