Kategorier
Den Politiske Blog FPG Gratis Gratis profil Indlæg/Post

Video: Tilfældighedsteori om Onkel Reje

Paradoksalt. Konspirationsbenægtende tilfældighedsteoretikere i hovedstrømspressen udbreder konspirationsteori om Onkel Reje-sexshow. 5 1 vote Brugervurdering Del:Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share […]

For at få adgang til dette indhold skal du oprette en gratis pB-profil og være logget ind.

Paradoksalt. Konspirationsbenægtende tilfældighedsteoretikere i hovedstrømspressen udbreder konspirationsteori om Onkel Reje-sexshow. 5 1 vote Brugervurdering Del:Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share […]
For at få adgang til dette indhold skal du oprette en gratis pB-profil og være logget ind.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x