Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #146: Mads Palsvig og Jesper Larsen hængt ud som spredere af russisk disinformation

DR, der selv spreder disinformation fra NATO, hænger i dag Mads Palsvig og Jesper Larsen ud for at sprede disinformation fra Rusland.

DR har i dag bragt en ualmindeligt lang nyhedsartikel med overskriften ‘Stort netværk i Norden spreder disinformation: Rusland kører propaganda ud ‘med stor kraft”. I den bliver partiformand Mads Palsvig fra Velstandspartiet JFK21 og borgerjournalist Jesper Larsen fra Dkdox TV hængt ud for at sprede russisk disinformation.

Hvad DR “glemmer” at nævne er, at de også selv spreder disinformation – det er blot for den anden part i Ukraine-krigen. Ud fra et demokratisk perspektiv kan man derfor argumentere for, at det er vigtigt, at danskerne også har adgang til russisk disinformation, så de kan forme en selvstændig mening baseret på to sæt af løgnehistorier. Det ville selvfølgelig være bedst med sandheden, men det er åbenbart for meget at forlange.

Ekstra Bladet skriver, at Twitter-ejeren Elon Musk er blevet stævnet i en sag om misbrug på Jeffrey Epsteins ø. Elon Musk skal frigive kommunikation mellem ham og Jeffrey Epstein samt mellem ham og bankkoncernen JPMorgan Chase.

Meget tyder på, at Jeffrey Epstein sammen med sin partner in crime Ghislaine Maxwell udførte en afpresningsoperation af magtfulde mænd på vegne af den zionistiske efterretningstjeneste/mafia. Det er muligt, at de har noget smuds på Musk, som så er blevet brugt til at presse ham til ansætte en World Economic Forum-leder til direktør for Twitter.

DR har i dag flere artikler om abortdebatten, hvor statsmediet bl.a. skriver:

“Enhedslistens Rosa Lund mener ikke, at der er nogle sundhedsfaglige argumenter for at lade være med at hæve grænsen. For eksempel kom Verdenssundhedsorganisationen WHO i april 2022 med en anbefaling om, at der skal være fri abort i hele graviditeten.”

Rosa Lund glemmer, at hævelse af abortgrænsen ikke handler om sundhedsfaglige argumenter, men om etiske argumenter, herunder hvor grænsen går mellem abort og drab. WHO afslører igen deres sande væsen, og abortdebatten er endnu en grund til at stoppe WHO, inden de får juridisk fastsat totalitær magt over Danmark.

Ny undersøgelse viser, at 4. klasses elever i Danmark aldrig før har læst så dårligt som nu. Vi kan derfor som gamle se frem til at blive ledet af en generation af analfabeter, der skal have alt serveret som korte videoer, da de ellers ikke kan forstå det. Det betyder, at videoproducenterne får magten i fremtiden, medmindre vi får lært vores børn at læse i stedet for at se Onkel Reje-sexshows i propaganderende børnefjernsyn fra statsmediet med et budget på knap 4 mia. kr. om året betalt af skatteyderne.

En interessant video er dukket frem på SwebbTube, der argumenterer for, at opfinderen af PCR-testen, ph.d. i kemi Kary Mullis, var nødt til at dø, før coronapandemien blev startet i 2020. Kary Mullis modtog Nobelprisen i kemi i 1993. I 1985 opfandt Mullis polymerasekædereaktionen, PCR (polymerase chain reaction), der tillader bestemmelse af DNA i meget små stofmængder. Kary Mullis var selv engageret modstander af brugen af PCR-testen til at diagnosticere smitte og sygdom, da hans faglige vurdering var, at metoden slet ikke kunne bruges til det formål. Han døde den 7. august 2019, så han kunne ikke nå at protestere højlydt mod det omfattende misbrug af hans kemiske metode under coronapandemien.

Kilde og flere nyheder: 
Nyhedsportalen 17.05.2023

Cover: Unsplash.com (Elena Mozhvilo)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay valgfrit beløb til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
onsdag, 17 maj 2023, 11:11 11:11

De nuværende Generationer af ledende politikere…er såmænd også evne-svage og intelligens-mæssigt på et niveau…hvor de burde fratages enhver politisk handling…og istedet eskorteres ud i virkelighedens verden…til deres egen undergang !!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x