Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #147: Ny sag kan være konkret eksempel på pædofilisering via DR

Jeg dykker i dag ned i to aktuelle sexsager; den ene om voksensex, den anden om børnesex.

Ekstra Bladet skriver, at Jes Dorph hiver advokat i retten og kræver 1,6 mio. kr. i erstatning. Det drejer sig om den advokat, Yvonne Frederiksen, der stod bag undersøgelsen, som fik ham fyret fra TV 2. Ekstra Bladet har historien fra Weekendavisen, som er i besiddelse af stævningen, der fylder 40 sider og har 22 bilag. Jes Dorphs advokat er Julie Stage, der i flere debatindlæg har udtalt sig offentligt og kritisk om MeToo. Hun citeres i Ekstra Bladet for følgende:

“Det er min klients opfattelse, at Yvonne Frederiksen i forbindelse med undersøgelsen har undertrykt åbenlyst relevante oplysninger og har undladt at interviewe personer, der besad viden af afgørende betydning for den troværdighedsvurdering, som hun skulle foretage af hans og Therese Philipsens forklaringer.”

Det tyder på, at der har været tale om et overlagt karaktermord på Jes Dorph. Et oplagt spørgsmål i den forbindelse er, hvad motivet mon kan have været for, at Jes Dorph skulle fjernes fra hovedstrømsmediet TV 2. Var han for selvstændigt og kritisk tænkende, så han udgjorde en trussel for besættelsesmagten bag coronainvasionen? Ja, det er bare mig, der spekulerer nu.

Ekstra Bladet har også bragt en nyhed om en anden af tidens tendenser: pædofilisering via DR-børnefjernsyn. Sagen drejer sig om, at byrådskandidat for Alternativet Danny Pedersen er blevet ekskluderet fra partiet og politianmeldt efter udtalelser om børns seksualitet, som partiet kalder ‘stærkt bekymrende’. Ekstra Bladet skriver bl.a.:

“Danny Pedersen arbejder til dagligt som pædagog, og i et længere opslag på Facebook ovenpå Onkel Reje-skandalen beskriver han, hvordan han har oplevet ‘mange seksuelle børn’. Her skriver han blandet andet:

‘De har nevet og hevet mig i min penis, stukket både deres fingre og redskaber op mellem mine baller, givet mig lussinger og kastet ting i nakken på mig.’

‘Det at være en “gramsedukke” er (i min optik) en del af det pædagogiske arbejde…'”

Det påfaldende er, at pædagog Danny Pedersens udtalelse falder på Facebook i relation til, hvad Ekstra Bladet selv omtaler som “Onkel Reje-skandalen“. Udtalelsen kan være et konkret eksempel på den pædofiliserende konsekvens af DR’s Onkel Reje-sexshows for børn, nemlig at seksuel omgang mellem børn og voksne bliver gjort til noget normalt, så til sidst er hverken børnene eller de voksne klar over, at adfærden er forkert, skadelig og strafbar. Børnenes interesse i at hive i pædagogens penis kan dog mere være en følge af John Dillermand end Onkel Reje, selvom børnene tilsyneladende også er inspireret af Onkel Rejes fokus på sit numsehul, og at der kan føres genstande herind.

Flere og flere saglige artikler bliver udgivet, der gennemhuller teorien om menneskeskabte, katastrofale klimaforandringer. Det danner et billede af, at to af de for tiden mest magtfulde kriser – klima og corona – slet ikke findes. De er udelukkende skabt af propagandapressen understøttet af massiv finansiering/bestikkelse af lydige “forskere” og institutioner. Når jeg sætter “forsker” i anførselstegn, så er det fordi, at der ikke er tale om rigtig forskning, men derimod bestilt konsulentarbejde for en kunde, når man producerer “videnskab”, der skal understøtte et på forhånd formuleret og dikteret narrativ.

The Exposé skriver det, som det er: Vanvid er nu den nye normal. Steigan skriver det også, som det er: Det, der foregår i Ukraine, er røveri.

Steigan har også en dybdegående artikel om de tre dominerende teorier om, hvor det nye coronavirus kom fra. De to officielle teorier er zoonose-teorien, som er den med flagermusen på et dyremarked i Wuhan, og ‘Gain of Function’-teorien, som er den med, at virus er skabt i et laboratorie og på en eller anden måde sluppet fri. Den tredje og alternative teori er ingen virus-teorien, som omfatter, at virus slet ikke findes, hvorfor der heller ikke findes noget nyt coronavirus.

Jeg vurderer selv, at beviserne bedst understøtter ‘Gain of Function’-teorien, altså at der er tale om et designervirus, der intentionelt er sluppet fri i et koordineret angreb på menneskeheden. Teorien om intentionalitet og koordinationen understøttes af de øvrige aspekter i angrebet via globale, korrupte magtorganisationer som EU og WHO samt de taktiske virkemidler med bl.a. systematisk omklassificering af andre årsager til sygdom og død til covid-19. Det kræver dyb infiltration og koordination at gennemføre.

Ja, vi er i krig, men fjenden er ikke Rusland, i hvert fald ikke mere end NATO.

Kilde og flere nyheder: 
Nyhedsportalen 18.05.2023

Cover: Unsplash.com (Scott Sanker)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay valgfrit beløb til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Marie Hvid
torsdag, 18 maj 2023, 11:06 11:06

De har haft travlt med at gøde jorden i DR for WHO s ødelæggende angreb på den globale etik og sundhed. Langsomt og umærkeligt er årtiers børneret og beskyttelse indenfor grooming blevet undermineret. Udsendelsen ” Ultra smider tøjet ” på DR, hvor voksne smider tøjet foran en masse 11 årige børn, er blevet manipuleret ind i HR. og FR. Danmarks stuer forklædt som en slags pædagogisk, uskyldig og frisindet undervisning af voksnes forskellige kroppe. Enten er du med i hovedstrømmen af frisind eller så halter du gammeldags / bonnert efter. Er du feks. pædagog ( og fremover skal passe dit… Read more »

lene riber larsen
torsdag, 18 maj 2023, 11:17 11:17

Det giver ikke meget debat, når jeg er så enig med dig Per. Du er den fornuftigste person jeg “kender” og jeg er så glad for, at jeg “kender” dig . Hvad er der dog sket med vores samfund inden for de sidse år- jeg forstår det ikke, da næsten alt er imod almindelig sund fornuft., men det er vel penge, der har taget magt. Og så ekspertvældet. Der er mange kloge eksperter, men jeg tror der er flere, som ikke er så kloge. Mærkeligt nu hvor vi har så mange højtuddannede. jeg selv er pens. sygeplejerske og har en… Read more »

Lars Hansen
torsdag, 18 maj 2023, 13:33 13:33

Det bliver spændende at se hvad de finder på for at lukke munden på dig. De får i hvert fald svært ved at beskylde dig for at være pædofil.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x