Kategorier
Den Politiske Blog Gratis Indlæg/Post Public

Mette Frederiksen deltager i årets Bilderberg-møde

Statsminister Mette Frederiksen er nu kommet med i inderkredsen af den globale magtelite.

Statsministeriet har således udsendt en pressemeddelelse i dag om, at statsministeren rejser til Lissabon den 18. maj for at deltage i det årlige Bilderberg-møde.

Vores kære Dronning Margrethe klarer sig dog endnu bedre på den globale magtscene end vores kære statsminister.

I følge dr. John Coleman, der er tidligere britisk efterretningofficer og forfatter til ‘The Conspirator’s Hierarchy: The Committee of 300’ er Dronning Margrethe medlem af ‘the Committee of 300’, der i den globale magtpyramide er placeret over Bilderberg-gruppen. Det fremgår af denne artikel.

I følge The Millennium Report omfatter den globale magtpyramide flere lag over the Committee of 300, men alt dette er dog noget spekulativt, og det kniber med beviserne for påstandene om de øvre lag i den globale magtstruktur. Det er således f.eks. muligt, at det globale overmagtsystem er noget mere kaotisk organiseret, selvom det giver logisk og rationel mening, at den globale elite organiserer sig i mindre og mindre grupper, efterhånden som man kommer længere og længere op i magthierarkiet, ligesom direktionen i en virksomhed består af langt færre personer end gruppen af menige medarbejdere.

Jeg vil heller ikke udelukke, at vi øverst i den globale magtpyramide finder en rent åndelig magt i form af Satan, Moloch eller Baal, som blot er nogle af de forskellige navne, der i forskellige perioder i historien og i forskellige sammenhænge er blevet hæftet på det samme åndelige fænomen. Da åndelige fænomener ikke er fysiske og ikke er personer, så er det yderst vanskelig at dokumentere eksistensen af denne øverste magt. Fravær af fysisk dokumentation er dog ikke bevis for fravær af eksistens af åndeligt fænomen.

Cover: Unsplash.com (Mikael Kristenson)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Haldor Westergaard
torsdag, 18 maj 2023, 17:51 17:51

Hun afslører sig selv.

Anne Marie Hvid
torsdag, 18 maj 2023, 21:52 21:52

Jeg falder nogle gange i det sorte hul med de pinefulde fremtidsudsigter. Især det med grooming af vores børn, trækker mit mod helt ned. Jeg fatter ikke de utallige forældre og bedsteforældre, der længes blindt sovende efter onkel reje. Lige meget hvor stor accept, medfølelse og sympati jeg skal mestre – jeg kan desværre ikke og jeg gider heller ikke. I stedet så digteren Emil Salzers ” hard core poetry “, om jeg må be – i stedet for al den søde forståelse. Og oveni er der Dr.Margrethe, no 300 og Mette Makrels rejse, dels til sort adel og sort… Read more »

Jytte Dahl
fredag, 19 maj 2023, 9:23 09:23

Emil Salzer’s super fede… koron… test og maske videoer…viser tydeligt… ikke bare i ord…men også i klip…hvad magt-psykopaterne i regeringen og myndighederne…har fået de naive og godtroende folkemasser til at stille op til…

Anne Marie Hvid
fredag, 19 maj 2023, 10:18 10:18

Af gode grunde lod jeg mig både covidstikke og teste. Fortrudt ? Naturligvis.

Men ikke ti vilde ku få mig ind i DRs klamme rejecirkus agenda med hele familiens store og små til sex show i latex.

Heller ikke hvis evt. børnebørn bad så inderligt med børns uskyldsrene blanke lys i øjnene – heller ikke da. Tvinges jeg alligevel, da gi mig det sidste stik.

.

Anne Marie Hvid
fredag, 19 maj 2023, 10:25 10:25

Tak for oplysningen med Robert Kennedy Jr. Peer – man skal være ret varsom med sine ønsker og håb – det har tiden lært een.

Så længe der er liv, er der håb.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x