Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Propagandabloggen Public

Anbefaling af Dan Johannesson

Facebook er designet til afhængighed, misforståelse og konflikt.

Jeg har i dag delt dette opslag på Facebook:

Min intention var simpelthen at anbefale Dan Johannesson og gøre opmærksom på, at vi her i landet faktisk har mindst én mand, der er akademisk uddannet i at analysere og forstå propaganda i nyhedsmedierne. Jeg er selv kun autodidakt ud i det felt.

Der er så kommet flere kommentarer fra folk, der misforstår min anbefaling af Dan Johannesson som en kritik af ham, og at jeg på en eller anden måde insinuerer noget negativt om ham. Da jeg af princip ikke besvarer kommentarer på Facebook, hvilket nogle også tit er sure over, så lad mig skære det ud i pap her i mit eget medie: Når jeg skriver, at Dan Johannesson har en “spændende profil”, så mener jeg det som, at hans faglige-akademiske profil er relevant og sjælden, og at endnu flere burde følge hans oplysningsarbejde på DanJohannesson.dk. Længere er den faktisk ikke. 🙂

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne921016 Hansen
lørdag, 20 maj 2023, 11:25 11:25

Ja, Dan Johannesson kan man godt blive klogere af at følge.

Marie
torsdag, 25 maj 2023, 22:55 22:55

Ja, han er nuanceret og har sans for fornuft, med hjertet det rette sted. Dygtig til at formidle. Han har gennemskuet det det hele, og går akkurat som dig, ikke ind på noget uden at undersøge sagen med ordentlighed og argumentation. Vi har så meget brug for jeres tilgang, i et fungerende demokratisk samfund. Denne video er også at anbefale, især det med markedsføring mod børn og unge. :

Last edited 7 days ago by Marie
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x