Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #148: Frihedsbrevet er ikke så frit, og WHO er ikke så sundt

Der er noget lusket ved Frihedsbrevet, ligesom WHO heller ikke er, hvad de udgiver sig for at være.

Frihedsbrevet har udgivet nogle fine artikler. De har bl.a. afsløret, at børnelæge Jens-Christian Holm er i lommen på Novo Nordisk, og at han ikke informerer om, at han dermed er inhabil, når han optræder som fedmeekspert.

Der er dog tilsyneladende en grænse for den systemkritiske frihed hos Frihedsbrevet. I en ny artikel af Flemming Rose med titlen ‘Propaganda virker ikke, som du tror’, får læserne serveret et fuldstændigt forkvaklet billede af, hvad propaganda er, og hvordan det virker.

Flemming Rose er nu også chefredaktør på Frihedsbrevet. Det var ham, der som kulturredaktør på Jyllands-Posten startede Muhammedkrisen i sin tid. Han har således selv spillet hovedrollen i et globalt propagandaprojekt, som han måske selv har opfattet som en kamp for ytringsfrihed, men det er netop sådan propaganda virker i den virkelige verden; den gemmer sig bag ædle formål.

Den nye artikel af Flemming Rose omfatter også et unuanceret brug af propagandakonstruktionen ‘konspirationsteori’. Flemming Rose er tilknyttet tænketanken Cato Institute, der uddeler Milton Freedman Award opkaldt efter den jødiske økonom Milton Freedman. I ledelsen af Frihedsbrevet finder vi også en Hoffmeyer, ligesom redaktionen omfatter en Goldschmidt, men det kan selvfølgelig være helt tilfældigt.

Vi kan også se på Frihedsbrevets regnskab, at de opererer med et underskud på omkring 9 mio. kr. om året. Det betyder, at journalisterne er afhængige af “velgørenhed” fra de rigmænd, der ejer mediet. Et ægte frit medie kan ikke operere med så stort økonomisk underskud. Et ægte frit medie vokser i takt med indtægterne fra abonnementer og annoncer. Fordelen ved annoncer i stedet for en ejerkreds af rigmænd er, at læserne ikke er tvivl om, hvad der er forsøg på påvirkning, og hvad der er forsøg på journalistik.

Et af de mange vigtige emner, som Frihedsbrevet, så vidt jeg ved, ikke har skrevet om, er den forestående overdragelse af Danmarks sundhedspolitiske suverænitet til WHO. Sundhedsministeriet påstår ganske vist, at der ikke er tale om overdragelse af suverænitet, når Danmark tilslutter sig den nye pandemiaftale med WHO og ændringerne i International Health Regulations. Det er dog svært at se, hvordan der ikke kan være tale om underkastelse for en global overmagt, når WHO bliver givet så vide beføjelser inkl. muligheden for at give juridisk bindende befalinger til medlemslandene, herunder Danmark.

Sundhedsministeriet besvarede i øvrigt først min henvendelse, efter jeg gentagende gange offentligt havde udstillet det kafkask-absurde i relationen mellem Sundhedsministeriet og offentligheden. De svarede så med et ikke-svar, hvilket egentlig blot understreger, at Kafka ikke har levet forgæves. Det har George Orwell (1984) og Aldoux Huxley (Fagre Nye Verden) i øvrigt heller ikke.

Jeg har svært ved at se, hvorfor WHO-aftalen ikke skal til folkeafstemning, når EF/EU var til folkeafstemning med masser af tilhørende offentlig debat. Både WHO og EU er dele af det samme problem, som er globale, overnationale organisationer, der begrænser den nationale frihed. WHO er blot det mest aktuelle problem, og sundhed er blot den nye front i den globale magtelites krig mod verdensfolket.

Strategien med at infiltrere nationer og etablere magtinstitutioner over nationalstater er jødisk/zionistisk i sin oprindelse, og bagmændene (som naturligvis ikke omfatter alle jøder/zionister) er nu snart ved at være nået i mål med deres meget langvarige magtprojekt. Jesus var den første, der gjorde opmærksom på problemet, og det er vores etiske pligt som kristne at fortsætte det vigtige, spirituelt motiverede oplysningsarbejde nu i slutfasen – og med åbne arme tage imod den korsfæstelse, det medfører, mens vi elsker vore fjender og gør godt mod dem, der gør os ondt.

Kilde og flere nyheder: 
Nyhedsportalen 19.-20.05.2023

Cover: Unsplash.com (Tirza van Dijk)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay valgfrit beløb til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim Spunk
lørdag, 20 maj 2023, 11:28 11:28

Vel skrevet Per, Og smuk slutning på dagens brev. Paradokset vi er født ind i.
Afkodningen af sindet er for voldsom, men vi kan have det godt imens vi er her og igen, før slutningen ikke blot se lyset, men også være det.
Tak for dine meget oplysende breve.
Før i tiden var det musikere jeg fandt mine ord i, nu er det dine❤️

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x