Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #149: Pressens propaganda for WHO afsløret af dem selv

Dagens nyhedsoversigt viser hele 12 enslydende “nyheder” om WHO’s “historiske pandemi­af­tale” fra bl.a. DR, Ekstra Bladet, Berlingske, B.T., Børsen og Kristeligt Dagblad.

Når journalistiske artikler i forskellige medier har præcis samme overskrift, så er det et vink med en vognstang om, at historien kommer fra den samme kilde. Overskriften er “WHO-direktør håber på historisk pandemiaftale ved verdenssamling”, og den fælles kilde er Ritzau/AFP.

Ritzau/AFP kalder sig “nyhedsbureau”, og de bringer da også af og til nogenlunde objektive nyheder, men en betydelig del af “nyhedsstrømmen” derfra er ren og skær propaganda fra magthaverne, der presses ind i det globale folkesind via nyhedsbureauernes gigantiske rækkevidde.

Et andet tegn på, at der er tale om propaganda og ikke journalistik, er, at alle de danske medier bringer udtalelserne fra WHO’s generaldirektør (som jeg opfatter som en falsk Jesus, bl.a. fordi hans efternavn er Ghebreyesus) fuldstændig uimodsagt. Det ville ikke kræve de store Google-anstrengelser for en journalist at finde ud af, at vi faktisk er en del af i Danmark, der ikke mener, at Danmark skal gå ind i den totalitært underkastende sundhedsaftale med udemokratiske WHO. Når den danske presse vælger ikke at gøre det, så vælger de bevidst at udføre propaganda for WHO i stedet for journalistik for deres læsere. Det kan man fredeligt protestere imod ved at opsige abonnementer og ved at lade være med at give de gratis hovedstrømsmedier nogen som helst opmærksomhed fremover.

Jeg var i går eftermiddags i Fælledparken for at oplyse om problemerne ved WHO. Vi fik uddelt løbesedler til de mange fodboldfans, der ventede på aftenens kamp mellem FCK og AGF. Det fik mig til at tænke på Alan Watts præcise analyse af de folkeundertrykkende formål med sport med fodbold som det måske bedste eksempel. Formålet er at give folket et afløb for deres frustrationer, nogen at holde med, nogen at være imod, nogen at stå sammen med, noget alt kan projiceres over på, så der ikke er nogen energi tilbage til at opdage og bekæmpe den fælles fjende, som både FCK- og AGF-fans har – og Brøndby-fans for den sags skyld. I følge Alan Watt giver sport mening for børn, men det er noget, man som voksen bør være vokset fra.

Det tætte samarbejde mellem totalitære WHO og kommunistiske Kina fremgår også af en ny artikel i China Daily. Artiklen er en lang hyldest til WHO’s covid-19-indsats, og WHO-pandemiaftalen fremhæves i teksten som centralt for WHO’s fortsatte vigtige arbejde for at beskytte os. Mediet China Daily ejes af Det Kinesiske Kommunistpartis Centrale Propagandaafdeling.

Og hvor var det nu, at udbruddet af det nye coronavirus startede…? Vågn op, folkens!

Kilde og flere nyheder: 
Nyhedsportalen 21.05.2023

Cover: Demonstration i Fælledparken i går (privat foto).

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay valgfrit beløb til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Istian@
mandag, 22 maj 2023, 16:02 16:02

En pryd i parken. 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x