Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #151: Når de store skræmmer de små, skal de små holde sammen

Jeg dykker i dag ned i WHO, DR og bivirkninger ved Novo’s nye slankemedicin.

Helt som forventet har WHO-boss Tedros misbrugt Corona til at skræmme deltagerne ved deres igangværende møde i World Health Assembly og offentligheden til at overdrage national og individuel selvbestemmelse til den globalistiske og udemokratiske organisation. Følg den sag på StopWHO.dk.

DR har meddelt, at de afpublicerer en episode af podcasten ‘Op af kaninhullet’ med titlen ‘Blackrock’. DR skriver:

“Episoden indeholdt en række påstande om navngivne internationale virksomheder, som havde til intention at repræsentere teorier fremsagt på diverse internetfora, såkaldte konspirationsteorier, men denne kontekst fremstod ikke tydeligt for lytterne, ligesom der ikke blev fulgt op på de konkrete påstande.”

Det tyder på, at DR er blevet kontaktet af tunge advokater, måske fra Blackrock, og at DR har overgivet sig uden kamp for ytringsfriheden. Det tyder også på, at DR kun mener, at kontekst skal fremhæves, når der er tale om kritik af store globale organisationer og ikke, når DR ukritisk viderebringer propaganda fra dem. Det tyder endvidere på, at DR’s etiske retningslinjer omfatter, at påstande med kritik af tunge globale magthavere skal følges op, mens påstande fra de tunge globale magthavere ikke skal følges op af kritisk journalistik. DR har med denne sag igen afsløret deres prioriteter, og at man ikke kan have tillid til dem, når det kommer til magtkritisk journalistik.

Apropos de store tunge globale magthavere så står WHO’s suspekte topboss til at få magten til at gennemtrumfe klimanedlukninger under den såkaldte ‘One Health’-tilgang. ‘One Health’ er blot et smart ord for totalitarisme, hvor politikerne, medierne og befolkningerne bliver bildt ind, at den totalitære verdensregering med WHO i front er for vores eget bedste. Det særligt problematiske ved ‘One Health’ er, at bedrageribaserede hensyn til klima og dyr bliver misbrugt til at øge kontrol af og reducere frihed for mennesker.

Hvis WHO får deres onde vilje ved de igangværende forhandlinger i Genève, så går vi en meget usikker fremtid i møde med fascistiske corona- og klimanedlukninger i tide og især utide. Det bliver umuligt at planlægge privatliv og drive privat virksomhed, der omfatter, at folk skal møde personligt op.

Flere udenlandske medier har skrevet om, hvad der sker, når man holder op med at tage Novo’s nye slankemedicin med aktivstoffet semaglutid, der sælges under navnene Wegovy og Ozempic. Man tager simpelthen alle de tabte kilo på igen. Det betyder, at medicinen virker ligesom slankekure; man opnår et forbigående og ikke et varigt vægttab.

Novo håber formentlig, at de ordinerende læger og deres patienter vil løse dette problem ved livslang medicinsk behandling. Det omfatter imidlertid flere problemer, ud over at patienterne og samfundet bliver ruineret af udgifterne til Novo. Flere medier har således også skrevet om bivirkninger ved at være på medicinen.

En af de mest omtalte bivirkninger i den internationale presse er ‘Ozempic Face’. Det begreb dækker over den hyppige bivirkning ved semaglutid, at ansigtet begynder at hænge, og ansigtshuden ældes hurtigere. Man kan således få flere rynker af at tage den populære slankemedicin. Andre mulige bivirkninger omfatter kvalme, opkast, diarré, gas i tarmene, forstoppelse, mavepine og træthed.

Velbekomme.

Kilde og flere nyheder: 
Nyhedsportalen 25.05.2023

Cover: Unusplash.com (Armin Lotfi).

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay valgfrit beløb til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Passer
torsdag, 25 maj 2023, 11:41 11:41

Jeg kan GODT forstå, at du råber “vagt i gevær” Per! Det SKAL gøres!!!!!!! Jeg kan GODT forstå, at du ikke OMTALER den enorme magtfaktor “The Alliance”, der styrer ALLE processer i verden, lige nu udgør, VORES regering indbefattet. Jeg vil bare sige her i dette forholdsvis lille rum, at den OVERORDNEDE ledelse af den geopolitiske situation i verden VED, hvad NWO’s agenda er, og de vil aldrig tillade at lade WHO få nogen indflydelse OVERHOVEDET! WHO, WEF, EU, NATO og UN er alle NWO’s redskaber til brug for verdensdominans, men VERDEN udenfor Vesten, samt det “ægte” Amerika, (lige nu… Read more »

Marianne921016 Hansen
torsdag, 25 maj 2023, 13:39 13:39

Der er vel ikke noget underligt i at huden begynder at hænge i ansigtet. Fedtet der tidligere har udspilet huden forsvinder jo ved vægttabet.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x