Kategorier
Coronabloggen Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Flemming Blicher har skrevet en glimrende bog om frihedskampen

Flemming Blicher afslører Men In Blacks forsøg på at få frihedskæmpere til at fremstå som mørke og voldelige.

Flemming Blicher er en modig mand, som jeg har haft meget samarbejde med under frihedskampen mod coronabesættelsen. Sammen stiftede vi Forfatningspartiet, og jeg var også med i den første fase af Frihedslisten, indtil det korrupte system saboterede kommunalvalget i København ved at fjerne afkrydsningsfelterne ud for mig navn på stemmesedlerne.

Flemming Blicher har nu udgivet sin første bog, ‘Illusionen om Danmark – Del 1: De 3 Tabte År’. Bogen er meget velskrevet og giver et godt overblik over væsentlige begivenheder, siden Danmark blev besat af Corona i 2020. Jeg vil anbefale den til at alle, der er interesseret i at dykke ned i, hvad der egentlig foregik.

I en tid med tiltagende censur på sociale medier og internettet i det hele taget, er det vigtigt med udgivelse i god, gammeldags papirform.

Apropos Forfatningspartiet og Grundlovsdag, som det jo er i dag, så er en af Flemming Blichers og min fælles missioner at oplyse danskerne om, at Danmark slet ikke er det demokrati, som de fleste af os tror, at det er. Vi kan håbe, at det en dag fører til, at danskerne rejser sig og insisterer på en ny forfatning, der kan erstatte Grundloven, og som indfører rigtigt demokrati og folkestyre i Danmark. Det er ret vildt, at man bliver kaldt en tosset konspirationsteoretiker, når man påpeger, at Danmark ikke er et demokrati, når enhver selv kan læse Grundloven og se, hvad der står. Flemming Blichers bog kommer også rundt om dette fundamentale emne, selvom bogen en primært fokuserer på konkrete begivenheder, organisationer, personer og andre aktører i de tre vilde år.

‘Illusionen om Danmark’ er naturligvis skrevet ud fra Flemming Blichers subjektive perspektiv, og han gør i bogen også selv opmærksom på, at nogle af hans vurderinger skal tages med et gran salt. Hvis nogen er uenige med Flemming Blicher, hvad der helt sikker er, så kan de jo så passende udgive replikker, gerne også i bogform, så vi kan få flyttet debatten væk det censurerede internet og ud i den virkelige, fysiske verden, gerne også med levende debatter mellem levende mennesker. Vi skal ikke være bange for at være uenige; vi skal blot praktisere fredelig uenighed, helst i levende debatter ansigt til ansigt, ligesom i de gode gamle dage med forsamlingshuse.

Jeg læste med særlig interesse afsnittet om Men In Black, hvor Flemming Blicher deler insider-viden om, hvordan Men In Black er organiseret med en suspekt bagmand fra Scientology, og hvordan Men In Black har opereret både i deres egne demonstrationer og via infiltration af andres demonstrationer med henblik på at skabe voldelige konfrontationer med politiet. Det førte til, at standardspørgsmålet fra folk, når man sagde, at man var imod coronarestriktioner var “Nå, er du så sådan en Men In Black-type?”. Nej, det er jeg ikke. Jeg er til fredelig folkeoplysning, og netop udgivelse af en bog som Flemming Blichers kan næppe blive mere fredeligt, selvom der selvfølgelig er forvirrede folk derude, der mener, at bøger i sig selv kan være voldelige og derfor bør brændes.

99,9 % af alle frihedskæmpere i Danmark er ikke potentielle terrorister i form af “antimyndighedsekstremister”, som PET ellers ynder at italesætte os som med hjælp fra Men In Black-hooligans og enkelte andre voldsekstremistiske elementer i miljøet. De fleste af os er helt almindelige mennesker, som af en eller anden grund besidder evnen til at gennemskue propagandaen, modet til at kæmpe imod og paratheden til at blive korsfæstet for det.

‘Illusionen om Danmark’ bliver fulgt op af to yderligere bøger, dvs. del 2 og 3.

Bogen kan bl.a. købes hos William Dam Boghandel.


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

4 Kommentarer
nyeste
ældste flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
4
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading