Kategorier
FPG Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen

Politiet vil ikke efterforske Onkel Reje

Jeg har i dag fået afgørelse fra Københavns Politi på min anmeldelse af DR for grooming med Onkel Reje.

Annonce:

Her er afgørelsen:

Afgørelsen kommer ikke bag på mig, da hvis Københavns Politi skulle gå ind i sagen, så ville det betyde, at én del af den udøvende magt (politiet) skulle efterforske en anden del af den udøvende magt (DR).

Afgørelsens principielle karakter betyder videre, at DR og Onkel Reje har frit spil til at fortsætte sin grooming af børn gennem 2023-forestillingerne. Første børnesexshow med Onkel Reje & Co. (under dæknavnet Cirkus Summarum) foregår i Ballerup tirsdag den 20. juni 2023.

Nå, men jeg føler, at jeg nu har gjort min borgerpligt om den sag.

Cover: Unsplash.com (Alexander Grey)

0 0 votes
Brugervurdering
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x