Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

Populær systemkritiker beskyldes for voldtægt: koordineret karaktermord? [B.A. #228]

Systemkritiker Russell Brand beskyldes nu af fire kvinder for voldtægt begået for over 10 år siden. Professor siger, at vaccineofre kan sagsøge staten. Amerikanske sundhedsmyndigheder anbefaler nye vacciner.

Russell Brand er et kendt navn blandt mange “vågne” i Danmark og udlandet som systemkritisk podcaster m.v. Derudover er han kendt i hovedstrømmen som bl.a. skuespiller, komiker og sanger. Han er englænder og født i 1975. Nu beretter flere hovedstrømsmedier, bl.a. Politiken, så at Russell Brand bliver anklaget for “voldtægt, seksuelle overgreb og følelsesmæssigt misbrug” af fire kvinder.

De påståede overgreb skulle være fundet sted i perioden 2006 til 2013. Anklagerne fra kvinderne blev fremført på Channel 4 i bedste sendetid kl. 21 i går aftes. Russell Brand mener selv, at han er offer for et “koordineret angreb”, og at de seksuelle forhold har været med samtykke.

Annonce:
Deltag i politisk privatcafé med foredrag om Holistisk Sundhed 7/10 i København Mere info

Jeg tænker, at det er påfaldende, at anklagerne kommer i samlet front, mindst 10 år efter hændelserne fandt sted og på et tidspunkt, hvor Russell Brand er begyndt at få massiv gennemslagskraft og styre uden om de fleste af de andre fælder, der bliver lagt ud for højt profilerede sandhedssøgere og folkeoplysere. Politiken skriver via Ritzau, at “anklagerne kommer efter en undersøgelse foretaget af de britiske aviser Sunday Times og The Times samt tv-stationen Channel 4”. Jeg tænker: Hvordan er de medier kommet på at undersøge Russell Brands seksuelle historie? Hvem har kontaktet medierne og motiveret dem til den koordinerede undersøgelse og afsløring? Hvis det er kvinderne selv, hvem har så kontaktet kvinder og koordineret dem? Hvad er bagmændenes interesse i dette karaktermord på Russell Brand? Lyver kvinderne? Det oplagte spørgsmål til kvinderne er selvfølgelig: Hvis I blev udsat for voldtægt, hvorfor gik I så ikke til politiet, da det var sket i stedet for at vente mere end 10 år og så gå til pressen i stedet for politiet? Hvorfor skal manden ikke have lov til at forsvare sig i retten i stedet for at være fuldstændig forsvarsløs i den offentlige gabestok?

Professor: Vaccineofre kan sagsøge staten

Professor i forfatningsret, forvaltningsret og civilproces ved Syddansk Universitet Frederik Waage har til 24syv den 15. september udtalt, at vaccinepatienter har grund til at sagsøge staten. Borgere, der er blevet syge efter coronavaccinerne kan føre en sag mod Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen for manglende anerkendelse og behandling i sundhedsvæsnet, vurderer professoren. I radioudsendelsen medvirkede også Anette Friedrichsen, der er formand i den nyopstartede forening for bivirkningsramte af covid-19 vaccination.

Mediet TrialSiteNews beretter, at de to myndigheder i USA, der styrer vaccinerne, FDA og CDC, nu på tilsyneladende velkoordineret vis har nødgodkendt og anbefalet de nye variantopdaterede mRNA-vacciner mod covid-19. FDA svarer til Lægemiddelstyrelsen i Danmark, og de har godkendt de nye vacciner. Derefter slog CDC til, der svarer til Sundhedsstyrelsen i Danmark, og gik ud med en anbefaling til den amerikanske befolkning om at tage disse sprøjter, selvom der er endnu mindre dokumentation for effekt og sikkerhed af de nye sammenlignet med de tidligere såkaldte vacciner mod det nye coronavirus eller biovåben.

Det er ganske bizart at være vidne til, hvordan myndighederne i både USA og Danmark hylder vaccinerne, mens beviserne for deres skadelige virkninger hober sig op. Jeg er ligesom Peter Gøtzsche, der i øvrigt netop har udgivet en meget kritisk artikel om vaccinekritiker Andrew Wakefield, ikke modstander af vacciner som sådan. Jeg er blot tilhænger af sundhed og evidens, og her ser det altså ud til, at coronavaccinerne gør langt mere skade end gavn for alle andre end producenterne og den politiske agenda, som vaccinerne indgår i.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 17. september 2023.

Coverfoto: Russell Brand | Official Website

5 1 vote
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x