Kategorier
FPG Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

Jøder i kontrolleret opposition og islamister i hjernevask [B.A. #285]

Ægte jøder afsløret som kontrolleret opposition. Israelere afsløret som morderiske racister. Mystikken om Omar El-Hussein.

Annonce:

Den jødiske historiker Christopher Jon Bjerknes har på Twitter X udgivet en video, der forklarer, hvorfor nogle ultraortodokse jøder protesterer mod nationen Israel og støtter palæstinensernes ret til at leve i Det Hellige Land. Denne gruppe af ultraortodokse jøder kalder sig ‘True Torah Jews’, og de har hovedsæde i Brooklyn i New York. I netop New York City er de gennem årene ofte blevet fotograferet side om side med palæstinensere i fælles protester mod Israels besættelse af Palæstina.

I følge Christopher Jon Bjerknes er der imidlertid tale om en PsyOp, dvs. en psykologisk operation, der bl.a. handler om at snyde ikke-jøder til at tro, at der findes en gruppe jøder, der kun tror på, hvad der svarer til Det Gamle Testamente, og som tager afstand fra Talmud og andre jødiske tekster. I virkeligheden fungerer denne gruppe jøder i følge Bjerknes som kontrolleret opposition til de jøder, der følger Sabbatai Zevi, og de er inspireret af en særlig form for jødisk kabbala baseret på netop Talmud, der bl.a. har profeteret, at alle verdens nationer vil angribe nationen Israel, hvorefter der kun vil være 7.000 jøder tilbage i Israel, inden jødernes konge kommer og regerer over hele verden.

Gruppen af jøder, der protesterer mod nationen Israel, spiller således en central rolle i den samlede plan for at opnå verdensherredømme. Formålet med den apokalyptistiske krig er, at nationerne, der angriber Israel, vil ødelægge sig selv i den proces. Det er et gennemgående tema i de jødiske forudsigelser, at der skal være en stor krig, før de opnår verdensherredømme. Det understreger nødvendigheden af at insistere på fredelige løsninger, selvom man bliver provokeret af Israels igangværende folkemord og drab på kvinder og børn i Gaza.

Israelere er morderiske racister

ChaosNavigator har skrevet en artikel om en tale af den verdensberømte israelske journalist, Gideon Levy, der lige nu er gået viral. Talen er fra 2015 og bliver opfattet som profetisk i forhold til den nuværende situation i Gaza. Gideon Levy forklarede, at israelere er de facto morderiske, og de mener, at de har moralsk immunitet. Han siger i følge ChaosNavigator, at grundene til det er: 1. De tror faktisk, at de er det udvalgte folk. 2. Holocaust giver dem permanent offerstatus og tilladelse til at dræbe enhver, de vil. 3. De opfatter palæstinensere som undermennesker, som dyr.

ChaosNavigator fortsætter og citerer en anden israeler, professor Israel Shahak, der har kortlagt den zionistiske og talmudiske ideologi, som har hjernevasket både jøder og ikke-jøder:

“Det er min velovervejede opfattelse, at staten Israel er en racistisk stat i den fulde betydning af dette udtryk: I denne stat diskrimineres folk på den mest vedvarende og legalistiske måde, og på de vigtigste områder af livet, udelukkende på grund af deres oprindelse. Denne racistiske diskrimination begyndte i zionismen og udføres i dag hovedsageligt i samarbejde med den zionistiske bevægelses institutioner.”

Flere penge til jøder

Det er i dette perspektiv bemærkelsesværdigt, at justitsminister Peter Hummelgaard nu vil bevilge endnu flere penge til jødiske institutioner til at styrke sikkerheden. I følge DR i dag har justitsministeren bedt Folketingets Finansudvalgs om opbakning til, at Det Jødiske Samfund skal modtage 1,2 millioner kr. Det Jødiske Samfund har i forvejen modtaget syv mio. kr. i år. Argumentet for den ekstra bevilling er, at “det er fuldstændig uacceptabelt, at situationen i Mellemøsten skaber utryghed blandt jøder i Danmark”, som justitsministeren udtaler det.

Det Jødiske Samfund er organisationen omkring synagogen på Krystalgade i København. Det var dem, der arrangerede ‘det er synd for jøderne’-fakkeloptoget forleden. De har i forvejen politibevogtning døgnet rundt året rundt. De ekstra penge går så til, at jøderne kan hyre private vagter, ud over at de har døgnovervågning fra politiet.

Mystikken om Omar El-Hussein

Den 14. februar 2015 blev den jødiske vagtmand Dan Uzan dræbt af den islamistiske terrorist Omar El-Hussein foran synagogen på Krystalgade. Omar El-Hussein var forinden blevet radikaliseret og motiveret til at begå de grusomme handlinger i et dansk fængsel via en mystisk cellemakker. Fængselspersonalet havde flere gange advaret PET om, at det var dumt at løslade en potentiel terrorist længe før færdig afsonet voldsdom.

Omar El-Hussein var efter min vurdering formentlig en nyttig idiot i en hjernevaskoperation, hvor de dybe bagmænd snarere er zionistiske psykopater end islamistiske mørkemænd. De dybe skyldige er efter min vurdering PET og/eller deres samarbejdspartnere hos Mossad.

Det er altid kun jøderne, der vinder noget ved det, når de bliver udsat for terrorangreb. Det er derfor kun i jødernes interesse at holde gryden i kog med trusler om terror og antisemitisme. Det er bl.a. derfor ekstremt vigtigt, at enhver, der er kritisk overfor jøder, judaisme, zionisme og Israel er 100 % fredelig overfor det jødiske samfund, da deres styrke ligger i, at de bliver opfattet som ofre, selvom de ligesom med Hamas-angrebet 7. oktober formentlig selv står direkte eller indirekte bag de fleste angreb på dem selv. Og med “de” mener jeg en lille gruppe af udspekulerede magtjøder, der gemmer sig i den store gruppe af uskyldige, fredelige, uvidende, velintegrerede, menige jøder.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 13. november 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Oli Woodman)

Annonce:
0 0 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x