Kategorier
Frihedspressen Frihedspressen: Forside Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Ekstra Bladet: Danmark under angreb fra Israel

Google-annonce:

Ved at kombinere flere artikler fra Ekstra Bladet tegner der sig et billede af, at Danmark nu er under angreb fra den jødiske stat.

Ekstra Bladet bragte for en time siden en artikel med overskriften: “Israel: Mistænkte med Hamas-bånd var del af terrorplan“. Her kan vi bl.a. læse, at dansk politi i følge Netanyahus kontor har afsløret Hamas-infrastruktur i Europa. Vi kan også læse, at “flere personer, der ‘opererer på vegne af’ Hamas er indblandet i de terrorplaner, der er blevet afsløret i Danmark”.

Der er således tale om afsløring af en krigserklæring fra Hamas mod Danmark.

Samme medie udgav denne artikel den 11. december, hvor vi bl.a. kunne læse følgende: “Israel godkendte milliardstøtte til Hamas”. Det var en afsløring af, at Hamas er finansieret af Israel og dermed reelt er en agent for Israel.

Hvis vi kombinerer de to artikler, så har Ekstra Bladet efter min vurdering afsløret, at Danmark nu er under angreb fra Israel. Angrebet sker via terror via den Israel-finansierede organisation Hamas.

Israels formål med Hamas

Det oprindelige formål med Israels etablering og finansiering af Hamas var at forhindre en fredelig løsning med en selvstændig palæstinensisk stat. Hamas fungerede da som den kontrollerede opposition, der forhindrede den fredelige løsning.

Nu er det zionistiske formål med Hamas efter min vurdering at være undskyldning for Israels igangværende folkedrab i Gaza og tilsyneladende også at føre krig via terror mod andre lande, herunder Danmark.

Hvis man tror, at Hamas udelukkende arbejder for palæstinenserne, så vil man have sympati for Israel. Hvis man derimod følger pengene fra Israel til Hamas, så vil man opdage, at der er tale om en rent israelsk/zionistisk krig mod både Palæstina og de andre lande, herunder Danmark, hvor Hamas rekrutterer og opererer. Dette er klassisk zionistisk strategi i forhold til krig og terror via falsk offerstatus, der dækker over, at de zionistiske psykopater også er parate til at angribe deres allierede, bl.a. for at true ikke-psykopater i nationale efterretningstjenester som f.eks. PET der har gennemskuet den zionistiske terror-strategi til at makke ret.

Det er i hvert fald min ærlige mening om den sag.

Coverfoto: Unsplash.com (Nik)

Google-annonce:
0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading