Kategorier
Forside Fremhævet Frihedspressen Frihedspressen: Forside Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Insider afslører bedrageri i danske TV-medier: Interviews er skuespil

Google-annonce:

Jes Dorph-Petersen afslørede i et offentligt opslag på Facebook den 28. december kl. 16:12, hvordan spørgsmål og svar i mainstream-TV-interviews altid er aftalt på forhånd:

“Lad mig indlede med en tilståelse:
Jeg har gennem årene lavet hundredevis af tv-interviews, hvor stort set alting var aftalt på forhånd.
Redaktionen havde allerede talt i timevis med gæsten – så spørgsmålene var skrevet ned og svarene kendte.
Reelt var selve interviewet derfor bare en aflevering foran kamera af et aftalt manuskript – oftest med tydelige aftryk fra masser af redaktionelle fedtfingre.
TV-interviews er derfor traditionelt og kun med få undtagelser en paradeforestilling med fastlagte vinkler, strategi og tidsforbrug – men uden nævneværdig nysgerrighed, spontanitet eller noget særligt på spil.
Og en fjernsyns-disciplin, hvor værterne selv ofte tager hovedrollen – i en særlig koreografi, der spiller mere på følelser og popularitets-higen end på indhold.”

Denne parathed til som kendt insider at afsløre, hvordan de medier, som befolkningen har stor tillid til, opererer med aftalt spil bag kulisserne, kan muligvis forklare, hvorfor Jes Dorph blev fyret og udstødt via MeToo-karaktermord. Korthuset falder, hvis folket mister tilliden til pressen. Når en insider kritiserer systemet, så har det meget mere troværdighed. Det gælder derfor om at få insideren gjort til en outsider. Det er så her, hvor man næsten altid kan trække en MeToo-sag op af hatten, når det drejer sig om en magtfuld, ikke-kastreret mand.

Jes Dorph har i øvrigt sagsøgt den advokat, der stod bag den TV2-undersøgelse, der fik ham fyret. Det tyder på, at advokaten har været særdeles selektiv i bevisførelsen og dermed reelt har optrådt som anklager i en sag uden forsvarer. Hun har således ignoreret beviser på Jes Dorphs uskyld. Det er både karakter- og justitsmord efter min mening.

Herfra skal der lyde en opfordring til Jes Dorph om at fortsætte den karmavenlige stil med at afsløre bedrageriet i moderne medier.

Google-annonce:
0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading