Kategorier
Burnfarm (gratis) Burnfarm-bloggen Frihedspressen Indlæg Offentlig

Nyt covernummer: How Beautiful You Are (The Cure)

Jeg har i dag indspillet et nyt covernummer af The Cure’s How Beautiful You Are.

Du kan høre det i Burnfarm-kanalen på YouTube:

Når jeg laver musik, så er det ikke fordi, jeg synes, at jeg har “X-faktor”. Det er absolut heller ikke fordi, at jeg synes, at jeg synger smukt. Jeg møder af og til folk, der misforstår mine intentioner.

Når jeg laver musik, så er det udelukkende som led i min personlige udvikling af holistisk sundhed. Musikterapi er en veldokumenteret metode, og skabende kunst kan bare noget helt særligt ud fra et holistisk sundhedsperspektiv. Jeg vil gerne forestå som et eksempel på, at man ikke behøver være teknisk super god eller talentfuld i klassisk forstand for at skabe og udtrykke noget originalt og oprigtigt – og høste de sundhedsmæssige virkninger af processen. På samme måde behøver man for eksempel heller ikke være professionel sportsudøver i eliten for at få noget ud af at dyrke en sport.

Jeg lader mig gerne håne og spotte, hvis det kan bane vejen for større integration af skabende kunst i sundhed. For mig handler skabende musik om netop at skabe noget originalt og ikke blot være en god performer af en lækker kopi, som hovedstrømskulturen hylder. Danmark har brug for flere originaler. Kopier er der rigeligt af.

”Blandt mennesker er der langt flere kopier end originaler.”
Pablo Picasso (1881-1973)

Her er flere nye udgivelser:

Mere på Burnfarm-siden


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading