Kategorier
Brændgaard Bloggen Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Klassiker Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig Offentlig-forside

Drama på Østerbro: Politiets aktionsstyrke stormer lejlighed [Video]

Jeg satte mig til at meditere kl. 16 i dag. Efter 20 minutter hørte jeg lyden af en mand udenfor fra gaden, der råbte vredt og højt.

Jeg fornemmede efter nogle minutter, at der var mere end almindelig fare på færde, så jeg tog tøj på og løb ned for at se.

Jeg forventede en slåskamp, men jeg blev mødt af politiets antiterrorkorps (aktionsstyrken), der løb fra en bil hen ad Ringstedgade til den ejendom, hvor den vrede mand befandt sig.

Så vidt jeg kunne opsnappe, så havde en vred mand af ukendte grunde barrikaderet sig i en lejlighed og truet med at “slå alle ihjel”, hvis politiet kom ind. Det kunne tyde på, at den vrede mand havde et eller flere gidsler, som han truede med at dræbe. En anden beboer havde set en politibetjent med et ‘Forhandler’-mærke, hvilket underbygger den teori.

Så vidt jeg kunne vurdere, så ventede politiet med at storme, til det blev helt mørkt. Derefter afbrød de for strømmen til lejligheden, hvorefter de gik ind med blændende blitz. Der lød ingen skud, og der var ingen eksplosioner, så vi kan håbe, at ingen kom til skade.

Så vidt jeg kan se fra min altan nu i skrivende stund, så er aktionen afsluttet, og politiet har fjernet afspærringen af Ringstedgade.

Den vrede mand råbte på dansk. Det er mit indtryk, at der er tale om gal mand og ikke et planlagt terrorangreb i gængs forstand.

Østerbro er stadigvæk et fredeligt sted, hvor den største risiko er at blive kørt over af cafe latte-drikkende mødre med barnevogne. 🙂

Politiets antiterrorkorps gør klar til at storme bygningen på Ringstedgade på Østerbro i København.
Dette foto er taget fra min gadedør. Dramaet skete bogstaveligt talt lige rundt om hjørnet.
Antiterrorkorpset rydder op efter aktionen, mens beboer lufter hund.

Her er video fra før og efter stormen:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x