Kategorier
Burnfarm (gratis) Burnfarm-bloggen Frihedspressen Indlæg Klassiker Offentlig

Projekt Genindspilning er nu gennemført

Jeg har nu genindspillet og genudgivet alle mine sange i opdaterede, forbedrede udgaver.

De sidste to blev tilføjet i dag:

Undervejs dukkede der også nye sange op i mit sind, der pressede på for at komme ud, bl.a.:

Du kan høre dem alle gratis i Burnfarm-kanalen på YouTube. Der finder du også playlisten Selection med udvalgte, originale numre.

Der er også nogle covernumre, bl.a.:

Som jeg tidligere har beskrevet, så handler hjemmelavet musik for mig om holistisk sundhed og terapi. Jeg vil gerne slå et slag for, at flere amatører skaber og udgiver deres egen lyrik og musik. Det behøver hverken være ‘perfekt’, ‘smukt’ eller ‘skønsang’ for at have en terapeutisk og sundhedsfremmende virkning for den sårbare skaber. Hvis andre kan finde glæde, inspiration eller bare grine af det, så er det også godt. 🙂

Undervejs i min proces denne gang opdagede jeg værdien af det, jeg kalder Intuitiv Musik. Det er at skabe musik intuitivt både i forhold til ordene og spillet. Og ligesom bare være en kanal for det, der kalder på at komme ud. Her er et par eksempler på det:

Ovenstående to er totalt intuitivt. Flere af mine nye sange har jeg lavet ved først at skrive frit, hvad der kaldte af ord på at komme ud og derefter sætte mig til at indspille det på den måde, der opstår spontant uden planlagt melodi eller akkorder. Her er et par eksempler på, hvad er kan komme ud af det:

Ligesom jeg tidligere har udvidet sundhedsfaktorerne KRAM med både det bogstavelige kram og med S til KRAMS via en række supplerende sundhedsfaktorer, der alle begynder med S, så kan M’et i KRAM også inkludere mere end Motion: i hvert fald Musik og Mindfulness. Og hvis vi så sætter de tre M’er sammer, så giver det MMM, som er lyden af nydelse, og nydelse er jo også sundt. 🙂

Mere: Burnfarm.dk

Coverfoto: Unsplash.com (Dave Hoefler)


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading