Kategorier
Gæst (gratis) Gæstebloggen Indlæg Pensum

Daniel Vetö: Depopulation i Danmark. Nogle medier som tør skrive om det?

Google-annonce:

Gæsteindlæg af Daniel Vetö.

For 2. år i træk har vi depopulation i Danmark. Der fødes færre børn, end der dør danskere i alt. Ja, tager vi indvandringen med så bliver vi flere. Men danskerne alene kan ikke gøre det.

Vi ser ind i en meget alvorlig udvikling og det er startet 6-9 måneder efter, at alle danske kvinder i den fødedygtige alder fik tilbudt verdens største medicinske eksperiment. Ingen medier tør skrive om det. De såkaldte eksperter har regnet 10.000-15.000 forkert. Vi mangler ekstremt mange babyer i dk, se bl.a. Danske Regioner. Der er sket et stort fald fra 2022. Det er meget tydeligt, og vi skal 8 år tilbage for at se lignende lave relative antal fødsler. Men det er faldet i 2022 og 2023 sammenlignet med de foregående år, der er interessant. Hvem kan forklare det?

Vi har data, der fortæller os om menstruationsforstyrrelser etc. i forbindelse med forsøget. 98,6% af de indberettede bivirkninger (reproduktive system) på Lægemiddelstyrelsens egen hjemmeside under Pfizer (tozinameran) er kvinder.

Officielle danske data viser, at efter massevaccinationen mod covid-19 skiftede balancen mellem nyfødte og døde fra positiv til negativ balance, dvs. depopulation (affolkning).

Hvis du vil diskutere, så kom venligst med en seriøs hypotese og giv mig gerne data. Brug argumenter tak, hvis du vil påstå noget seriøst, der ikke læner sig op ad mine hypoteser. Jeg har brugt 2,5 år på at studere de her fænomener. Vi ser ligeledes massivt faldende fødselstal i mange andre vestlige lande, herunder Frankrig og Sverige.

Daniel Vetö er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet. Han har desuden en bachelorgrad i Historie fra samme universitet. Link til hjemmeside

Google-annonce:
0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading