Kategorier
Forside Indlæg Offentlig Slank (gratis) Slankebloggen Sundhedspressen Sundhedspressen: Forside

Video: Interview om bogen ‘Slankekurs’

Jeg er faldet over et interview fra 2013 om min dengang nye bog om at gå ned i vægt ved hjælp af slankekurs i stedet for slankekur. Den er faktisk mere aktuel nu end dengang.

Jeg blev interviewet af Ib Søby om bogen ‘Slankekurs – 12 trin til et sundt og holdbart vægttab’ i programmet Fit Talk på DK4.

Bogen udkom på forlaget Pretty Ink i 2013. Den er udsolgt fra forlaget, men den kan lånes på de fleste af landets biblioteker.

Behandlingskonceptet i bogen holder stadigvæk vand. Det virker på mig som om, at det siden 2013 kun er gået den forkerte vej i den offentlige diskurs om slankemetoder. Det virker på mig som om, at coronaen fjernede den sidste tværfaglige debat om overvægt i medierne, og at Novo nu har sat sig tungt på resten af den offentlige holdning. Det er trist og skadeligt for de mange, der døjer med svær overvægt, da det skaber en illusorisk opfattelse af, at det kun er muligt at behandle svær overvægt med medicin.

Både farmakologi og kirurgi har sin plads i behandlingen af særligt vanskelige tilfælde af overvægt, men vi må ikke glemme ernæring, motion og psykologi, som er fokus i ‘Slankekurs’-bogen.

Coverfoto: Unsplash.com (Nick Fewings)

Relateret indhold:

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading