Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Komiske Blog Forside Frihedspressen Komik (gratis) Offentlig

Tvangsvacciner ja tak!

Hey hey hey. Søren Super Sund her! Jeg vil bare sige, at jeg altså siger ja tak til tvangsvacciner. Frivillige vacciner er for svagpissere.

Ny forskning, finansieret af Novo og skrevet af Pfizer, har vist, at coronavaccinerede mennesker har mindre risiko for at dø. I undersøgelsen sammenlignede de Novo- og Pfizer-lønnede læger tilfældigt udvalgte coronavaccinerede med hospitalsindlagte ikke-vaccinerede. Den gavnlige effekt af vaccinen var særligt markant ved sammenligning med indskrevne i kapellet på hospitalet.

Statens Serum Institut (SSI) bakker op om studiet, der bekræfter deres egne data fra den danske befolkning. SSI har således for nylig udgivet data, der viser, at dem, der har fået fire stik coronavaccine har bedre helbred end dem, der blev syge efter tredje stik. SSI’s direktør forklarer yderligere, at det ikke er relevant at sammenligne de vaccinerede med de ikke-vaccinerede, da de ikke-vaccinerede er en flok antimyndighedsekstremister, som forhåbentlig snart bliver forebyggende fængslet livsvarigt eller tvangsindlagt på psykiatriske hospitaler for deres patologiske mistro.

Sundhedsstyrelsen er også ude med støtteerklæring. Styrelsen udtaler, at nye vacciner mod nye virusser generelt er så vigtige for folkesundheden, at det ikke er nødvendigt at dokumentere, om de nye virusser er årsag til noget særligt, ligesom man også slipper for bøvlet med at dokumentere effekt og sikkerhed af de nye vacciner. Planen er helt at nedlægge videnskabelig forskning på virus- og vaccineområdet og lade det hele være op til WHO fra maj, når Sophie Løhde har skrevet under på at overdrage vores sundhedsfaglige suverænitet til dem. WHO kan nemlig det der med at fremme den frygt, der fjerner behovet for bøvlet dokumentation for nye trusler og tiltag. WHO har i forbindelse med forhandlinger om den nye pandemiaftale lanceret et nyt frygtbarometer. Skalaen går fra 1 til 10, og når frygten er på 9, så forsvinder behovet for videnskabelig dokumentation, og sundhedsfascismen kan tage over.

Al magt til WHO!

Denne udvikling kan også jeg som leder af Sundhedsfascistisk Folkeparti kun støtte op om. Det er dejligt at se, at frygt erstatter videnskab, og tvang erstatter frihed på flere og flere sundhedsområder. Min eneste anke er, at WHO og Sundhedsstyrelsen kun fokuserer på fascisme til håndtering af pandemier. Fascisme bør efter min mening også udbredes til alle andre sundhedstrusler. Men okay, man må jo starte med det, som folk er mest bange for. Og det er det, som fjernsynet lærer dem, at de skal være bange for.

Al magt til WHO! Heil Løhde! Heil Tedros!

Advarsel: Gå IKKE ind på denne blødsødne hjemmeside: StopWHO.dk!

OBS: Indlæg i Den Komiske Blog er satire

Cover: Unsplash.com (CDC)


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading