Kategorier
Brændgaard Bloggen Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig Offentlig-forside

Ny video spreder vilde rygter om mig

En kvinde ved navn Katrine Krogh Hoffmann har i dag udgivet en video, hvor hun påstår nogle vilde ting om mig.

Hun påstår bl.a., at jeg er mind controlled af den onde elite for at fungere som kontrolleret opposition. Hun påstår, at denne kontrol er startet via SRA (“Satanic Ritual Abuse”) i min barndom.

Hun påstår også, at grunden til, at jeg blev frifundet for anklager om voldtægt i 2019, året for coronaen, var, at jeg indgik en handel med den onde elite om at være kontrolleret opposition i den coronakrig, som de vidste ville starte året efter.

Hun siger også, at jeg selv har indrømmet, at jeg er blevet afsløret af de sande frihedskæmpere, herunder hende selv, via de mystiske symboler, som jeg åbenbart har gjort brug af.

Du kan se Katrine Hoffmanns nye Brændgaard-video her:

Jeg synes selv, at videoen er god underholdning. Jeg morede mig en del over at se den. Det er stærkt underholdende at se sig selv være genstand for en tosset konspirationsteori. Kathrine Hoffmann bidrager dermed til at understrege min kritik af “bevægelsen”.

Jeg indrømmer gerne, at jeg tidligere har arbejdet for og modtaget penge fra industrien og et hav af forskellige både private og offentlige virksomheder. Det er desværre ved at være mange år siden, at jeg sidst har gjort det. Jeg vil derfor benytte lejligheden til at gøre opmærksom på mine fem forskellige tilbud til virksomheder. Virksomheder og private kan støtte mit arbejde med politisk folkeoplysning med fokus på sundhed, sandhed og frihed via MobilePay af valgfrit beløb til 335544 eller på anden vis.

Katrine Hoffmanns nye video minder mig også om, hvor vigtigt det er med ytringsfrihed, hvilket omfatter friheden til at fremføre falske anklager, som hun nu har gjort igen.

Relateret:


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
4
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading