Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Forside Frihedspressen Offentlig Offentlig-forside Politik (gratis)

Kong Frederik er ansvarlig for WHO

Det er dybest set kong Frederik, der er den ansvarlige, hvis Danmark overdrager sundhedspolitisk selvbestemmelse til WHO.

Ganske mange analyser af WHO tegner et tydeligt billede af en organisation, der er udemokratisk og totalitær.

Hvis Danmark næste måned, formentlig under formel repræsentation med sundhedsminister Sophie Løhde og direktør for Sundhedsstyrelsen Jonas Egebart i spidsen, underskriver pandemiaftalen og ændringerne i de internationale sundhedsbestemmelser, så har vi overdraget vores reelle suverænitet til en udemokratisk og totalitær organisation.

Hvis vi læser Grundloven, så er det kongen, der i sidste ende godkender og underskriver denne magtoverdragelse til WHO. Ligesom med alle andre love.

Det er en stor mundfuld for vores nye konge at skulle gå imod stærke globale kræfter. Det er også forståeligt, at Margrethe trak sig fra tronen lige inden WHO-aftalens slutspurt, så denne tragiske del af fremtidens danmarkshistorie ikke kommer til at blive tilskrevet hende, men derimod hendes måske ikke for kvikke søn, der så siden hen vil kunne undskyldes af den grund.

Intelligens og integritet

Problemet bag WHO-skandalen er derfor, at Danmark ikke er et ægte demokrati. Danmark er et pseudodemokrati – eller et transdemokrati, dvs. et land der identificerer sig som et demokrati uden at være det. Dem, der kontrollerer kongen, kontrollerer det hele. Mette Frederiksen og Sophie Løhde har sådan set bare at parere ordrer. Det er konsekvensen af Grundloven, som intens propaganda ganske vist i mange år har prøvet at overbevise os om skal fortolkes som om, at Danmark er et rigtigt folkestyre og demokrati, selvom lovteksten udtrykker det stik modsatte.

Man kan ikke gradbøje demokrati. Enten er det der, eller også er det der ikke.

Grundlovspropagandaen svarer til propagandaen for, at mænd kan være kvinder. Denne vanvittige identifikationskultur er lige så absurd, som hvis jeg f.eks. identificerer mig som en zebra med krav om at blive behandlet som en zebra, og hvor enhver der påstår, at jeg ikke er en zebra, bliver straffet for de krænkende ytringer. Hvis nogen f.eks. laver en vittighed, der gør grin med min identifikation, så kan jeg kræve, at de ryger i fængsel i op til 2 år.

Er det ikke på tide, at vi sætter Danmark på en sundere politisk kurs i retning af ægte demokrati?

Cover: Unsplash.com (Hassan Pasha)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading