Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Coronaforside Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Frihedspressen: Startside Offentlig Offentlig-forside Offentlig-startside Propaganda (gratis) Propagandabloggen

Der er to tosselande i Danmark

Det største Tosseland er ikke dem, der tror, at Jorden er flad, og Jesus eller Trump snart kommer og redder os fra de onde.

Det største Tosseland er dem, der troede blindt på Sundhedsstyrelsen, SSI og DR på trods af beviser for, at de løj om coronaen.

Det er min vurdering, at Danmark består af to forskellige og så alligevel meget ens “tosselande”.

Det Lille Tosseland er beboet af dem, der tror blindt på udokumenterede, paranoide konspirationsteorier og de relaterede falske håb. Mange af dem tror, at Jorden er flad, at Johannes’ Åbenbaring er en virkelig profeti, og at Jesus Kristus eller Donald Trump (som muligvis kan være en og samme person i følge visse teorier i Det Lille Tosseland) kommer og redder de rettroende, når først verden er gået under af den kommende storkrig, som således er Guds vilje og derfor ikke noget, vi skal blande os i.

Beboerne i Det Lille Tosseland var og er stadig vrede modstandere af den herskende coronafortælling, mest fordi de er vrede på alt, der kommer fra “systemet”, der som bekendt af ledet af formskiftende aliens fra det ydre rum. Denne vrede var dog så ubærlig for mange af dem, at de blev nødt til at tro på noget andet skørt, der kunne give dem falsk ro i sindet på ny. Og så blev Jesus støvet af.

Det Store Tosseland er beboet af dem, der tror blindt på de autoriteter, der har taletid i de medier, der er finansieret af dem, der også finansierer de eksperter, som medierne ophæver til ekspertstatus i det post-intellektuelle samfund. De tror blindt på dem, selvom de gang på gang bliver afsløret i at fremføre udokumenterede skræmmehistorier, da de er blevet afhængige af tryghedsadfærden såsom at stikke sig med kanyler med frelsende væsker fra den menneskekærlige medicinalindustri, og da de aldrig opdager afsløringerne, da de ikke bliver bragt i de medier, som de tror på.

Beboerne i Det Store Tosseland var og er stadig tilhængere af den herskende coronafortælling, simpelthen fordi det er den herskende fortælling, og de fleste har aldrig hørt andre historier, eller at verden er baseret på historier. De mest vågne i Det Store Tosseland glæder sig til at overdrage Danmarks selvbestemmelse til WHO næste måned, da de opfatter WHO som en beskyttende, velgørende organisation med den gode læge Bill Gates i spidsen. De fleste har dog ikke rigtig hørt om WHO og slet ikke, at der sker noget stort på den front snart, da det ikke er noget nogen i deres medier har talt om. Og når de rigtige medier ikke har talt om det, så findes det ikke.

Nogle gange bliver beboerne i de to tosselande sure på hinanden. Det svarer til, når rød og blå stue på det lokale sindssygehospital farer i flæsket på hinanden. De eneste, der får noget ud af det, er dem, der leverer sikkerheden til sindssygehospitalet. Den slags konflikter i Tosseland er godt for beskæftigelsen, omsætningen og fortjenesten i sikkerhedsbrancen, der på den måde får mere magt i sig selv.

Det hele er så dumt, at det faktisk er utroligt smart, da tossesystemet forhindrer folk i at blive ægte sandhedssøgere om sig selv og verden. Det hele bliver for farligt og uoverskueligt både i Det Lille og Det Store Tosseland, så man bliver i gruppens tryghed og tror på det tossede, som de andre tosser tror på til trods for, at man et eller andet sted godt ved, at den er helt gal, men man føler sig fanget, og der er ingen vej ud, så man bliver i dumhedens fordummede sammenhold og tryghed.

Cover: Unsplash.com (Carlo D’Agnolo)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
3
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading