Kategorier
Brændgaard Bloggen Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig Offentlig-forside

WHO har overgivet sig (måske)

Det nyeste udkast til pandemiaftale kan tolkes som, at WHO har droppet deres forsøg på at opnå verdensherredømme via falsk sundhed.

I følge den svenske journalist Peter Imanuelsen på X har WHO nu trukket de totalitære tiltag ud af den nye pandemiaftale, som skal underskrives i maj. Det omfatter, at WHO går tilbage til at have rådgivende i stedet for en bestemmende funktion overfor medlemslandene. Det lyder jo næsten for godt til at være sandt.

Det kritiske medie The Exposé har en anden udlægning af de store huller i det nye udkast til WHO-pandemiaftale. Det er således muligt, at WHO først vil tilføje de totalitære tiltag umiddelbart før underskrivelse, så de kan undgå offentlig og parlamentarisk debat i medlemslandene. Det kan derfor være en bevidst snigmanøvre for at få kritikerne til at slappe af her i slutspurten.

Det er dog også muligt, at WHO rent faktisk har overgivet sig som følge af globalt pres fra kritikere. Dette er så i Danmark sket helt uden involvering af hovedstrømspressen og folketingspolitikere, der har været larmende tavse i denne vigtige debat om Danmarks fremtid. De har været optaget af at bringe andre “vigtige” nyheder såsom udgivelsen af popstjernen Taylor Swifts nye album, den maleri-redende Børsen-helt Brian Mikkelsen og Kvinde Kend Din Krop til mænd, der identificerer sig som kvinder.

Det norske medie Steigan bragte i forgårs en artikel om, at Biden-regeringen vil etablere en alliance af 50 lande for at identificere og reagere på fremtidige pandemier. Det kunne tyde på, at den globale magtelite nu forsøger at lancere en Plan B i erkendelse af WHO-nederlaget. Den teori underbygges yderligere af, at det amerikanske forsvarsministerie DOD spillede en central rolle i at få deres undersåtter, herunder Danmark, til at makke ret under coronaen. Hvis man ikke går med i den nye USA-ledede WHO-variant, så kan man formentlig se frem til at miste beskyttelse fra det amerikanske militær. Det betyder derfor, at trusselsniveauet bliver forøget, idet USA i modsætning til WHO har militærmagt. USA er som bekendt i forvejen godt i gang med at besætte Danmark med deres nye baser og soldater på dansk jord.

Vi skal derfor ikke glæde os for tidligt om WHO-sagen. Og selvom folkefriheden skulle gå hen og vinde dét slag, så vil de totalitære kræfter prøve at angribe os fra en ny front. Der er derfor fortsat god grund til at være vågen og både WHO- og USA-kritisk i deres bestræbelser på at gøre sundhed til våben for en global besættelsesmagt. Det betyder også, at den fredelige, folkelige modstand mod amerikanske militærbaser i Danmark nu har fået en fornyet relevans.

Mere info: StopWHO.dk.

Cover: Unsplash.com (Darius Bashar)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading