Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Offentlig Offentlig-forside Politik (gratis)

Løsningen på WHO er ingen WHO

Den sunde og bæredygtige løsning på problemerne med de totalitære tendenser hos WHO er simpelthen at melde sig ud.

Hvis de andre vil lege totalitært sundhedsteater, så lad dem gøre det, bare vi i Danmark kan blive fri.

Der er forskellige fortolkninger af det nyeste udkast fra WHO til ny pandemiaftale og ændringer i International Health Regulations. Der er imidlertid ingen tvivl om intentionen fra WHO’s side: De vil have så meget magt over medlemslandene i tilfælde af pandemier og andre såkaldte sundhedstrusler, som de kan slippe afsted med. De påstår, at det er for at beskytte os, men de lyver.

Det betyder, at WHO går den modsatte vej af et fundamentalt princip indenfor ægte sundhed, som er selvbestemmelse. Selvbestemmelse fungerer både på individniveau, lokalt niveau og nationalt niveau. Når man mister retten til at bestemme selv, så falder sundheden. Det er således ekstra dumt at give afkald på selvbestemmelse i netop sundhedens navn. Det kan kun ske, fordi man har glemt eller aldrig forstået, hvad sundhed faktisk er og faktisk slet ikke er.

WHO-debatten bør derfor efter min sundhedsliberale mening nu skifte fokus til en debat om de sundhedsmæssige fordele ved at melde sig helt ud af WHO. Vi har ikke brug for WHO til noget som helst længere. Ideelt set bør WHO helt opløses, hvilket kan ske ved, at ét land ad gangen melder sig ud.

Mere: StopWHO.dk

Cover: Unsplash.com (Alexandre Debiève)


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading