Kategorier
Brændgaard Bloggen Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Opslag Opslag (gratis)

131 nye opslag: Jeg er ikke sur. Jeg er censur.

Her er 131 nye opslag med snart ulovlige provokationer og vittigheder fra min profil på Facebook.

Kanal Brændgaard Episode 1:

🤓 De HERSKENDE fortællinger om corona, klima, 9/11, jøderne, Jesus, penge, ting, friheden, køn, sex, sundhed, slankekure, motion, sport, mode, kærlighed, musik, ufo’er, medier, journalistik, forskning, eksperter, demokratiet samt menneskets oprindelse, essens og mening er sandsynligvis hovedsageligt BEDRAG – netop for at kunne HERSKE over os – via vores egen UVIDENHED – i en selvforstærkende proces, hvor den akkumulerede DUMHED gør det svært og pinefuldt at skulle ACCEPTERE, at man måske kan have taget lidt eller grueligt meget fejl om noget vigtigt og helt FUNDAMENTALT for både livet og døden her og nu dengang og i morgen for evigt for altid alle steder samtidig nu. Eller NOGET, der ikke er noget i sig selv udover den PIL, der peger på noget, der ikke er noget, men som du har i dig selv fra nu til nu, hvis du husker at være og ikke bare gøre. Gøre med være – og være med gøre. Gøre-væren med være-gøren i livet-døden.🔥

Kanal Brændgaard Episode 2:

I det perfekt-kriminelle samfund er det forbudt at kritisere de kriminelle.

Flere samlinger af opslag

Følg Peer Mikkel-Deepson Brændgaard på Facebook


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
2
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading