Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Frihedspressen: Startside Offentlig Offentlig-forside Politik (gratis)

Den mystiske sammenhæg mellem pengesystemet, Titanic og ofring af børn

Jeg har her samlet nogle fakta om undfangelsen af det nuværende bank- og pengesystem. Det startede med et hemmeligt møde for 114 år siden på en ø berygtet for drabelige religiøse ritualer.

Der blev i 1910 afholdt et hemmeligt møde på Jekyll Island, som førte til etableringen af The Federal Reserve Act i 1913. Jeykyll Island er en ø i staten Georgia i USA.

Mødedeltagerne var en gruppe af de mest magtfulde mænd i USA: Nelson W. Aldrich (amerikansk senator), Adam Piatt Andrew (politiker og bureaukrat), Frank Arthur Vanderlip (Citibank), Henry P. Davidson (banken JP Morgan & Company), Benjamin Strong (JP Morgan) og Paul Wahrburg (jødisk bankmand). Initiativtagerne og arrangørerne var et netværk af bankchefer.

Formålet med mødet var at planlægge landets pengesystem og et etablere et centralbanksystem. Federal Reserve er en gruppe af private banker, som printer papirpenge og låner pengene til den amerikanske stat med renter. Med andre ord: Et bankkartel. Det gør de, uden papirpengene er understøttet af noget, som f.eks. guld, der ellers oprindeligt var den gyldne standard ved opfindelsen af papirpengene. Dette system finansierede begge verdenskrige og druknede nationen i gæld.

Modstanderne druknede med Titanic

De tre største og mest magtfulde modstandere til Federal Reserve var rigmænd, der ikke havde tjent deres penge på bankvirksomhed: Jacob Astor, Benjamin Guggenheim og Isidor Straus. Disse tre mænd, hvor to af dem (Guggenheim og Straus) havde jødisk baggrund, var tilfældigvis blandt de omkomne fra Titanic i 1912. Det tyder på, at centralbanksystemet ikke er startet som en jødisk konspiration, da der har været intern uenighed i den jødiske bankelite.

J.P. Morgan ham selv skulle også have været med på Titanic, men han ombestemte sig tilfældigvis i sidste øjeblik. Der var ingen fra hverken Rockefeller- eller Rothschild-familien om bord. Hele den primære opposition til Federal Reserve døde således om bord på Titanic. Tilfældigvis. Federal Reserve Act blev vedtaget året efter i en ferieperiode på ganske korrupt lobby-manér.

Religiøs ofring af børn

Når det hemmelige møde til grundlæggelse af det, der siden blev det globale centralbanksystem, som vi også her i Danmark blev og fortsat er underlagt, foregik på Jekyll Island, så kan der i følge Robert Sepehr være nogle okkulte grunde til det. Det er nemlig et sted, hvor der før i tiden er blevet afholdt religiøse ceremonier med ofring af børn i samme stil, som var udbredte i det gamle Mellemøsten. Disse traditioner skal spores tilbage til afguden Molok og en tro på, at især ofring af små børn bliver belønnet af Molok med verdslig magt.

Det er således muligt, at det nuværende pengesystem helt fra dets undfangelse er satanisk i sin åndelige essens. Eller i hvert fald at pengesystemgrundlæggerne selv har troet, at de var nødt til at hidkalde sig den type kræfter for at opnå en så ekstrem stor rigdom og magt.

Når jeg bringer dette op, så er det for at udforske ondets rod i forhold til samfundets alvorlige sygdomme, som efter min vurdering bl.a. er selve pengesystemet.

Jeg kan anbefale denne dokumentarvideo af antropolog Robert Sepehr om emnet:

Cover: Unsplash.com (Zach Reiner)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
5
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading