Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Offentlig Offentlig-forside Politik (gratis)

Den indviklede knude af bedrag

Det er mit indtryk, at mange i hovedstrømmen (og sådan set også mange i modstrømmen, men lad nu lige det ligge) rent metaforisk går i sko, hvor snørebåndene er gået i hårdknude.

Det er sket via en langvarig proces, hvor tro på nye bedrag er bygget videre på tro på gamle bedrag, der har ført til tro på et helt system af bedrag, der faciliterer indtægt (penge), anerkendelse (magt) og karrieremæssig succes.

Ligesom med snørebånd, der er gået i indviklet hårdknude, så kræver det stor tålmodighed og mange små skridt at sno sig fri igen. Nogle gange kan det være så slemt, at man simpelthen må tage en saks, klippe sig fri og installere nogle nye snørebånd, hvor man så fra starten kan være påpasselig med at undgå at starte og fortsætte den proces, der fører til bevægelseshæmmende knuder i båndene.

Hvis du først er fanget i en indviklet knude, så start med at finde det sted i knuden, hvor det er muligt at vrikke en smule. Eller find en saks og start forfra med sko (og bedrag), der i det mindste ikke er bundet så stramt om dig, at du ikke kan tage dem af, når du vil og mærke den nøgne jord under dine fødder og den ubehageligt befriende, hede sandhed om din verden.

Cover: Unsplash.com (@felipepelaquim)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading