Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Offentlig Politik (gratis)

Sådan kan man besætte et land uden at bruge vold

Det er muligt at besætte et frit land ved hjælp af infiltration og incitamenter i stedet for militær og vold.

Denne besættelsesstrategi betegner jeg ‘I & I’ med henvisning til de to centrale, samspillende strategier: infiltrationer og incitamenter.

Man kan også kalde det en besættelse indefra, idet besættelsen sker via infiltration af nøglepositionerne i magtapparatet. Derefter sker den operationelle del målrettet folket tilsyneladende som om, at det er det “demokratiske” lands egen valgte regering osv., der reducerer folkets frihed og velstand for at “beskytte” dem mod farlige, globale trusler.

Når først de operationelle overgreb fra magthaverne mod folket bliver synlige, så er det resultatet af en langvarig, forudgående proces med infiltration og incitament. Det er en proces, der har stået på i flere generationer, og i hvert fald siden grundlæggelsen af det moderne pengesystem i 1910. Konsekvensen er, at de lokale magthavere i dag oplever sig som meget motiveret af besættelsesmagtens interesser, som magthaverne i øvrigt ikke oplever som en besættelsesmagt, men i stedet som fremtidige arbejdsgivere i den uendelige, meningsløse stræben i hamsterhjulet. Problemet er derfor, at folk bare passer deres arbejde i et system, hvor de økonomiske incitamenter til at arbejde går i retning af mere arbejde for besættelsesmagten og mindre arbejde for folkefriheden. Se f.eks. blot på hvordan Danmarks selvidentificerede “frie” medier og “kritiske” presse er finansieret. Når først, man har vænnet sig til at kunne drive medievirksomhed med så store pengestrømninger, så er det svært at finde motivationen til at sadle om til rigtig journalistik, som ingen vil betale så mange penge for.

Nøglen til infiltration er globalisme som ideologi og organisationsform. Globalisme medfører globale problemer, f.eks. klima og corona, der kræver global organisering for at kunne løses. Det betyder, at f.eks. en dansk statsminister eller en dansk myndighedsdirektør ikke er på toppen af karrierekransekagen endnu, da der venter et endnu mere prestige-, magt- og pengefyldt job på det globale jobmarked, når først Danmark er blevet for lille et land. Man kan f.eks. gå fra Sundhedsstyrelsen til WHO, eller fra Danmark til EU eller NATO.

Nøglen til at incitamenterne er i selve penge- og banksystemet, selvom der findes mange andre incitamenter end økonomi. De dybe magtudøvere skal have adgang til mange penge for at gennemføre globalisering, selvom de kan lokke eller presse nationalstater til at bidrage til deres projekt, f.eks. via finansiering af fysiske krige mellem underordnede enheder på den globale scene. Se f.eks. blot på hvordan den danske statskasse er blevet malket for milliarder til finansiering af krigen i Ukraine. 1. og 2. Verdenskrig har også været fundamentale for den skjulte besættelsesmagt som en slags økonomisk besættelse af de krigsførende nationer via finansiering.

Den dybe pengemagt har således i dag mulighed for at designe et system med økonomiske, sociale og psykologiske incitamenter, der gør det muligt at først infiltrere et lands magtapparat med de særlige interesser, der er understøttet af incitamenterne og siden resten af folket ved at appellere til både rationelle økonomiske og rent emotionelle incitamenter. Da det ligger i magtens væsen, at magt vil have mere magt, og mere magt vil have endnu mere magt, indtil magten er komplet, så er det forståeligt, at systemet, næsten som et monster, har arbejdet målrettet i retning af totalitær kontrol af alle nationer og individer.

Løsningen og vejen til frihed er nationalisering, hvor de globale aktørers infiltrationer og incitamenter holdes ude af landet af hensyn til den nationale og ved forlængelse individuelle frihed. Det er bl.a. derfor, at ‘nationalisme’ konsekvent får negativ omtale i hovedstrømspressen, f.eks. som “højreradikal nationalisme” med henvisning til bl.a. nazisme og fascisme som historiske skrækeksempler. Der er også mange af dem, der kalder sig nationalister, f.eks. den amerikanske præsidentkandidat Donald Trump, der slet ikke er det. Donald Trump er zionist camoufleret som nationalist og galning. Budskabet er, at man er hadefuld, ond og dum, hvis man er nationalist. Man er derimod venlig, god og klog, hvis man er globalist.

Senere i denne måned er der afstemning i WHO, om medlemslandene vil gå med til at give WHO endnu mere magt. Det vil dem, der repræsenterer Danmark til mødet, være motiveret til at gøre, da det fremmer deres karrierer. Det er blot ét meget aktuelt eksempel på, at den globale besættelse er på vej til enten at kulminere eller kulsejle. Da hele magtsystemet er baseret på bedrag, så er det faktisk forholdsvis let at rykke bundproppen ud, så globalisternes “Titanic” falder til havets bund.

Vi skal bare tænde lyset i mørket.

Cover: Unsplash.com (Thomas Kinto)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading