Kategorier
Brændgaard Bloggen Forside Opslag Opslag (gratis)

45 nye opslag: 100 % af de vaccinerede vil dø!

Her er 45 nye opslag fra min profil på Facebook.

Husk: Livet går ud på at have et meningsløst, nedslidende, kedeligt, trivielt, fordummende, forstummende, manipulere de, forførende arbejde i hamsterhjulets evige gentagelse af den kroniske monotoni for at tjene penge til at købe ting, du ikke har brug for, eller som du allerede har i en lidt ældre model af en endnu ældre model, der aldrig bliver færdig med at være intet mere eller andet end netop det: En model. En konstruktion. En idé. En værdi. Blandt mange andre muligheder.

Den, der har designet modellen og sat sig sig selv i det usynlige førersæde, har magten.

Derfor er al krig, også fysisk og økonomisk krig, altid også eller måske dybest set en krig om konstruktionen dekonstruktionen og rekonstruktionen omkonstruktion af muligheden for at gå endnu dybere i dig selv, i din verden, din indre, din ydre, med lyset i opmærksomheden, der ser, med klart hvidt lys fra Gud til dig og mig og vores dybe, kærlige, omsorgsfulde, altfavnende kærlighed og omsorg glæde og fryd i fred og frihed hver for sig og med hinanden tilbage til dengang, før det hele gik ad pommern til, ned af bakke, ud over kanten, ned i afgrunden, ud af kroppen, væk fra kødet, op i lyset, rejse med lyset, op i åndens univers af evighed fred i den dybeste åndelige ro.

Hvad kalder man det, når man ikke må kalde det det?

Den.

Flere samlinger af opslag

Følg Peer Mikkel-Deepson Brændgaard på Facebook


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
2
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading