Kategorier
Brændgaard Bloggen Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig Offentlig-forside Startside

Slovakiets premierminister og WHO-modstander er blevet skudt

Flere medier og borgerjournalister beretter, at Slovakiets premierminister Robert Fico i dag er blevet skudt.

Blandt andre DR, TV2 og Concerned Citizen på X fortæller, at Robert Fico er blevet skudt. Hans tilstand er livstruende.

Flere iagttagere kobler angrebet, der skete lige efter et regeringsmøde, til Robert Ficos offentlige udtalelse om, at han ikke vil gå med til WHO’s nye pandemiaftale. En aftale som der skal stemmes om senere denne måned.

Det norske medie Steigan berettede således den 23. december sidste år, at Slovakiet nægter at underskrive WHO’s pandemiaftale. Ved et pressemøde udtalte Slovakiets præsident Robert Fico i den forbindelse bl.a.:

“I will say, such nonsense could only be invented by greedy pharmaceutical companies”

WHO’s motiv for mord

Hvis Slovakiet er tungen på vægtskålen, så har WHO og dem, der står bag WHO, et motiv for at likvidere præsidenten for det uartige land. Dem, der har sponsoreret WHO massivt med milliarder i de senere år, forventer Return On Investment nu i form af den globale magtovertagelse af nationalstater via WHO. Det er simpelthen en dårlig investering, hvis de ikke også opnår det politiske mål med sponsoratet.

Den danske professor Peter C. Gøtzsche har tidligere sammenlignet medicinalindustrien med en mafia, bl.a. i bogen ‘Dødelig medicin og organiseret kriminalitet. Hvordan medicinalindustrien har korrumperet sundhedsvæsnet‘.

Likvidering af en politisk modstander er også fra et psykopatisk perspektiv et drastisk træk af flere grunde; man risikerer at blive afsløret, og man risikerer at skabe en martyr, hvorved man ender op i en endnu mere vanskelig situation end før drabet.

Cover: Unsplash.com (Max Kleinen)


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
7
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading