Kategorier
Brændgaard Bloggen Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig Offentlig-forside

Der er ikke plads til frihed på den øverste hylde

Først blev Japans premierminister likvideret. For nylig blev Slovakiets premierminister udsat for attentatforsøg.

To tilfælde er måske for lidt til at se et mønster, men det er bemærkelsesværdigt, at de to eneste statsoverhoveder i vores del af verden, der i nyere tid er blevet myrdet eller forsøgt myrdet, har været tilhængere af frihed og modstandere af tyranni.

Det, der er fælles for Shinzo Abe (Japan) og Robert Fico (Slovakiet), er, at de begge er modstandere af den sundhedsfascistiske agenda, der blev indført med coronaen, hvor WHO blev den globalistiske, falske, udemokratiske sundhedsmyndighed, som de fleste statsledere underkastede sig i stedet for deres lokale ekspertise.

Den gode nyhed er, at det trods alt “kun” er frihedskæmpere på den øverste magthylde, der bliver fysisk myrdet af den magt, der ikke burde være der, mens vi andre “kun” risikerer karaktermord, udstødelse og mobning.

Cover: Unsplash.com (Dane Deaner)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading