Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Offentlig Offentlig-forside Politik (gratis) Politik-startside

Fred fremmer frihed: Vil du være med?

Lad os få gang i en ny fredsbevægelse. Ikke kun for at fremme fred, men også for at fremme frihed, da fred er fundamentet for frihed.

Det første, der forsvinder, når krig rammer et land, er friheden for borgerne.

Fred er i det hele taget fundamentet for frihed. Et land i krig er et land, hvor folket ikke er frit. Det har vi glemt i Danmark, men vi kan alt for hurtigt blive mindet om det igen på den barske måde.

Misbrug af krig

Det betyder også, at krig kan misbruges til at reducere folkefriheden og indføre f.eks. transnational og totalitær regering under falske eller selvskabte påskud.

Det har længe været min vurdering, at en stor verdenskrig er slutspillet for dem, der ønsker at fastholde og styrke deres globale magt i det kommende, nye økonomiske system.

Hver gang store bedrag og skadevirkninger af den globale magtelites forudgående hjernevask- og massekontrolprojekter (corona, vacciner, klima, 9/11, kønsforvirring, krænkelseskultur, mediekontrol, pseudodemokrati, WHO, EU, etc.) bliver afsløret, så er bagmændene tvunget til at skabe et nyt, endnu større problem og endnu mere falsk redning. I første omgang simpelthen for at forhindre at de bliver kørt over af sandhedens fremadbuldrende lyntog.

Krig er deres sidste kort på hånden

Det er min vurdering, at når magteliten har spillet alle andre kort, så starter de 3. Verdenskrig for alvor, og den kommer til at ramme alle de lande, hvor befolkningerne skal underkaste sig. Det primære formål med den næste store krig bliver at skræmme de krigsramte nationers borgere så meget, at de er villige til at afgive deres sidste rester af frihed simpelthen for at få fred.

Når verdens befolkninger er godt trætte af den uendelige krig, så kan de blive tilbudt en løsning om én samlet verdensregering. Dermed bliver projektet, der startede med 1. Verdenskrig også afsluttet. Vi er oppe mod nogen, der planlægger strategisk og meget langsigtet.

Jeg ser samtidig normaliseringen af UFO-fænomenet i hovedstrømsmedierne som opvarmning til at introducere et nyt argument for én verdensregering: truslen fra E.T. Men først krig og masseødelæggelser.

Her og nu skal vi indse, at fred er forudsætningen for frihed. Vi skal som folk stå sammen for fred i respekt for, at vi i øvrigt kan være uenige om alt muligt andet. Først når der er en massiv og mangfoldig fredsbevægelse i alle verdens nationer, er der en reel opposition til krigsmaskinen.

Det er ikke Ukraine mod Rusland

Det er nemlig ikke Ukraine mod Rusland; det er det ukrainske og russiske folk mod den ukrainske og russiske krigselite. Det er heller ikke Hamas mod Israel; det er det palæstinensiske og israelske folk mod den palæstinensiske og israelske krigselite. De vil have os til at tro, at krig fører til fred, hvis bare den rigtige side vinder krigen, men den eneste vej til fred er fred. Vold giver kun mening som nødværge i yderste nødstilfælde. Og vi skal ikke lade os snyde ind i krigsliderlighed af konstruktionen af falske nødstilfælde via mediekontrollen.

Jeg har oprettet en ny gruppe på Facebook for at undersøge, om der er stemning for en ny fredsbevægelse i Danmark. Gruppen hedder Folket for fred, og du finder den her. Du er meget velkommen til at være med! Uanset om du identificerer dig muslim, jøde, kristen, mand, kvinde, højreorienteret, venstreorienteret eller socialdemokrat.

Cover: Unsplash.com (Humphrey Muleba)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading