Kategorier
Brændgaard Bloggen Corona-startside Coronabloggen Coronaforside Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig Offentlig-forside

Slatten corona-evaluering uden farlige spørgsmål

Regeringen og resten af Folketinget har nu forpligtet sig til en efter min mening slatten omgang corona-evaluering. Her er nogle af de spørgsmål, der burde indgå i en reel evaluering.

Når man evaluerer noget, så bør man gå logisk til værks. Det omfatter en logisk tilgang til argumentationskæder og en kronologisk tilgang til hændelses- og beslutningsforløb. Hvis en basal antagelse er falsk, så er alle de antagelser, som er baseret på den basale antagelse, også falske.

De spørgsmål, som Epidemiudvalget har vedtaget skal indgå i den nye undersøgelse, afslører, at alle de vigtigste svar er besluttet på forhånd i form af antagelser, der ikke må betvivles. Det er på den måde muligt at designe en undersøgelse, der behændigt undgår alle farlige emner.

Corona bør efterforskes som kriminalitet, ikke sundhed

Den særlige udfordring ved en corona-evaluering er, at der kan være tale om organiseret, global kriminalitet. Det undgår man at opdage, hvis man udelukkende efterforsker lokale forhold i Danmark, som der nu er lagt op til. Men vi kan komme tættere på det ved at efterforske de tidlige hændelsesforløb med bl.a. disse spørgsmål:

 • Hvilken myndighed valgte Mette Frederiksen at følge i stedet for de danske myndigheder ved den første corona-nedlukning i marts 2020?
 • Hvor troværdig er den myndighed, som Mette Frederiksen valgte at følge i stedet for de danske sundhedsfaglige myndigheder? Hvordan er den finansieret? Hvilke interesser varetager den reelt?
 • Hvilke personer omkring Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen påvirkede corona-politikken i den første tid? Hvilke råd blev fulgt? Hvilke interesser har disse rådgivere reelt varetaget?
 • Hvordan kunne vi pludselig have så meget tiltro til udmeldinger fra Kina, som vi normalt er meget mistroiske overfor? Hvordan blev denne tiltro formidlet?
 • Hvilken rolle spillede det amerikanske militær og forsvarsministerie for den danske corona-politik? Hvilken kommunikation og påvirkning var der i den tidlige fase?
 • Hvordan blev Søren Brostrøm påvirket til at ændre mening så voldsomt og så hurtigt? Var der tale om ulovlig påvirkning, f.eks. i form af trusler eller afpresning?
 • Hvordan kunne hovedstrømspressen så hurtigt blive ensrettet til propaganda i stedet for kritisk journalistik om corona-politikken?
 • Hvorvidt er diagnosen covid-19 overhovedet gyldig? Herunder: Hvorvidt er PCR-testen for SARS-CoV-2 valideret? Og: Hvorfor blev differentialdiagnostik konsekvent ignoreret i starten? Hvordan kunne så mange andre sygdomme og årsager til sygdomme ende med at blive kategoriseret som “Covid-19”?
 • Var Sundhedsstyrelsens information til befolkningen og sundhedsprofessionelle om mundbind og corona-vacciner (“veldokumenteret, effektiv og sikker” osv.) baseret på evidens eller noget andet? Hvis ikke evidens, hvad var det andet så?
 • Hvorvidt kan Statens Serum Institut betragtes som en uvildig part i corona-sagen set i lyset af SSI’s finansiering og sagen med deres slettede e-mails?
 • Hvem har fået noget ud af den førte corona-politik i form af penge og magt?
 • Hvem er de reelle bagmænd? Hvilke organisationer kommer de fra? Hvilke netværk tilhører de?

Dette er blot nogle af de farlige spørgsmål, der burde stilles, men som ikke vil blive stillet, da dem, der nu er enige om, at der skal stilles spørgsmål alle er medskyldige i dette kollektive overgreb på det danske folk. Det er også urimeligt at forvente, at kriminelle skal kræve den type efterforskning, der kan afsløre dem selv. Alle andre typer undersøger er o.k., men de farlige undersøgelser må ikke sættes i værk, så det bliver de ikke. Sådan går det, når kriminelle har infiltreret magtapparatet. Hvis du ikke tror på det, så tillad mig at minde dig om Rigspolitichef Thorkild Fogdes ulovlige corona-ordrer om minkdrab. Når den øverste chef for politiet kunne gøres kriminel, hvordan har bagmændene så ikke også kunnet inkriminere de mindre kriminalitetsbevidste personer i magtapparatet?

Jeg spørger bare.

Cover: Unsplash.com (Ana Municio)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading