Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Den Politiske Blog Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Offentlig Offentlig-forside Politik (gratis) Startside

Den nye corona-evaluering er hverken uafhængig eller kompetent

Det er min vurdering, at dem, der skal foretage den nye corona-evaluering, hverken er uafhængige af de mistænkte eller besidder de nødvendige kompetencer til opgaven.

Den såkaldt uafhængige, nye corona-evaluering blev enstemmigt vedtaget af Epidemiudvalget, der i forvejen brillerer ved fravær af uafhængige eksperter. Der er blevet afsat 5 mio. kr. til undersøgelsen, som skal varetages af forskningsinstituttet VIVE (Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd).

Alene det at man har besluttet, at det er VIVE, der skal udføre corona-evalueringen viser, at der IKKE er tale om hverken en ordentlig (forstået som kompetent) eller en uafhængig evaluering.

VIVE har simpelthen ikke de nødvendige kompetencer. VIVE laver forskning på velfærdsområdet, og de lister selv sundhed, børn, uddannelse, ældre, beskæftigelse, socialområdet, styring, ledelse og effektmåling som de områder, de har viden om. En ordentlig og uafhængig undersøgelse vil som minimum også omfatte kompetencer indenfor kriminologi, efterforskning, propaganda og økonomi. Man forsøger dermed at fastholde coronasagen som noget, der kun har noget med folkesundhed at gøre, mens corona efter min og mange andre reelt uafhængiges vurdering simpelthen er kriminalitet på den øverste hylde.

VIVE nævner selv, at de er finansieret via en grundbevilling på finansloven, eksterne forskningsbevillinger og indtægtsdækket virksomhed. En grundbevilling på finansloven betyder, at VIVE ikke er uafhængige af den regering og det folketing, de nu skal evaluere. De er i samme økonomiske interessentbåd som de medier og myndigheder, der er medskyldige i coronakriminaliteten. Når man kaster et blik på VIVE’s seneste årsregnskab, så vil de 5 mio. falde på et tørt sted, så mon ikke de vil være ekstra lydige overfor sponsoren.

Det er således med 99,9 % sikkerhed på forhånd givet, at VIVE-undersøgelsen IKKE vil afsløre noget rigtigt kritisabelt. Der vil sikkert blive afsløret noget overfladisk, men ikke noget dybt og afgørende.

Relateret:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading